Cum a început povestea de dragoste dintre Romanița Iovan și Irinel Columbeanu: „Băi, vrea un băiat de nomenclaturist să te cunoască” VIDEO

0
Publicat:

După trei decenii de când au format un cuplu, Romanița Iovan a făcut dezvăluiri despre începuturile relației sale cu fostul magnat, Irinel Columbeanu. Celebra creatoare de modă susține că au rămas buni prieteni de-a lungul anilor.

Romanița Iovan, dezvăluiri din relația cu Irinel Columbeanu FOTO Captură Youtube
Romanița Iovan, dezvăluiri din relația cu Irinel Columbeanu FOTO Captură Youtube

Cei doi s-au cunoscut încă de pe vremea lui Ceaușescu, după cum a povestit Romanița. La vremea rescpectivă, vedeta era manechin la centrul de creație UCECOM.

L-am cunoscut pe Irinel în sălile noastre, el venea la prezentările noastre. De pe vremea lui Ceaușescu venea la prezentări, a spus ea, în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță.

Dragoste la prima vedere a fost doar din partea omului de afaceri. Romanița Iovan nu s-a arătat, inițial, impresionată.

Nici nu l-am observat. El m-a remarcat, în schimb. A întrebat-o pe aia cu ce mă ocup, a aflat și a pus mâna pe telefon. A sunat un prieten, adică pe o colegă, pe Sanda și ea a fost cea care îmi zicea ea «Băi, vrea un băiat de nomenclaturist să te cunoască»”, a continuat creatoarea de modă.

Relația, de la prima întâlnire, la momentul despărțirii

Într-un final, frumoasa manechină s-a lăsat curtată.

Pe 8 martie, în 1989, înainte de Revoluție, când noi, toate fetele, vorbisem să plecăm să mâncăm la un restaurant, a fost o fază. S-a spart gașca, una că are nu știu ce de făcut, alta la fel, iar eu i-am propus Sandei să ieșim cu tipul ăla. Și vine el, cu Oltcit-ul. Era foarte elegant”, și-a amintit Romanița prima lor întâlnire.

Ea a cotinuat să povestească despre șarmul și eleganța de care Irinel Columbeanu dădea dovadă. Era un bărbat romantic și venea mereu cu flori: Tipul a venit, ne-a luat cu mașina și a zis că are de lăsat o casetă video și ne oprește pe dreapta. A făcut asta ca să-mi dea ocazia să ies din mașină și să plec. A fost o chestie super elegantă. Ne-am dus să mâncăm, cu gașca Sandei. Apoi a început să vină la prezentări, să-mi aducă flori, eu m-am hotărât destul de târziu.”

Cum și de ce s-a ajuns la despărțire?

Ne-am despărțit pentru că fiecare voia altceva. Am rămas foarte buni prieteni. Eram tineri, fiecare voia altceva. Lecția pe care am învățat-o de la Irinel a fost că nu trebuie să ceri ajutorul decât dacă ești pe marginea prăpastiei, a mărturisit ea.

O prietenie pe viață

Deși relația lor romantică s-a încheiat, legătura de prietenie dintre Romanița și Irinel a rămas puternică de-a lungul anilor. Romanița a fost acolo pentru fostul său partener în momentele dificile, oferindu-i sprijin emoțional și chiar ajutor financiar, când a fost nevoie.

Relația noastră de prietenie este mai lungă decât relația noastră de iubire!, a concluzionat vedeta.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite