Irinel Columbeanu cere din nou custodia fetiţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Psihologii spun că Monica nu şi-a abuzat fetiţa, însă Irinel Columbeanu cere din nou custodia fiicei sale. Ancheta psihologilor de la Protecţia Copilului Voluntari a fost finalizată, rezultatele fiind înaintate deja Poliţiei Ilfov care se ocupă de dosarul în care miliardarul cere decăderea Monicăi din drepturile părinteşti.

Principala concluzie este că diva podiumurilor de modă din România nu şi-a abuzat fiica de numai 4 ani. Cu toatea acestea, ieri-dimineaţă, miliardarul a depus o nouă cerere la Judecătoria Buftea prin care solicită ca micuţa Irina să-i fie încredinţată în perioadele în care mama sa este plecată din Bucureşti.

Procesul de divorţ continuă la Buftea

Magistraţii au stabilit termenul pentru 23 mai, mult mai târziu decât şi-ar fi dorit omul de afaceri. Tot ieri, Monica Columbeanu a primit vestea că judecătorii de la Buftea au respins cererea de recuzare a preşedintei Judecătoriei, procesul de divorţ urmând să continue tot la Buftea. Monica ceruse „mutarea" procesului pe motiv că judecătoarea este aceeaşi cu cea care i-a încredinţat iniţial copilul lui Irinel şi nu mai poate oferi un proces obiectiv.  

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite