Irina, fiica actorului Dem Rădulescu: Lumea se uită la mine ca la Sfintele moaşte când aude de tata

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actorul Dem Rădulescu şi fiica sa Irina
Actorul Dem Rădulescu şi fiica sa Irina

La 20 de ani de la trecerea în nefiinţă a tatălui său, actriţa Irina Rădulescu, fiica regretatului Dem Rădulescu, a povestit cu emoţie despre marele actor.

La 20 de ani de la moartea lui Dem Rădulescu, fiica acestuia a povestit cum era marele actor ca tată şi ca soţ. Irina, fiica lui Dem Rădulescu şi a actriţei Adriana Şchiopu, a urmat aceeaşi carieră ca şi părinţii ei, desi spune că nicodată nu a simţit presiune din partea acestora în alegerea meseriei.

„Nu e un moment trist, e un moment binecuvântat că după 20 de ani încă este lume care când aude de el se uită la mine ca la Sfintele moaşte, deşi eu n-am niciun merit, şi este cea mai mare binecuvântare că acest om a lăsat ceva în urma lui', a mărturisit fiica lui Dem Rădulescu la Antena3.

Irina a mărturisit că marea bucurie a actorului, în afară de teatru, erau ea şi mama ei.

„Tata era foarte bucuros cu noi, cu mine şi cu mama. El în afară de meserie şi de noi nu avea nevoie de nimic altceva. Se bucura cu noi. Era atât de fericit şi de împlinit în momentele cu noi(…). Un om extraordinar de sensibil' , a spus fiica lui Dem Rădulescu pentru sursa citată.

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri