Ioana Dichiseanu, critici la adresa lui Şerban Huidu: „Se hrănesc ca larvele din carierele altora“. Reacţia realizatorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ioana Dichiseanu, fiica actorului Ion Dichiseanu, l-a taxat pe Şerban Huidu pentru modul în care a vorbit la adresa tatălui ei în timpul emisiunii „Cronica cârcotaşilor“. A urmat un schimb acid de replici între cei doi.

Ioana Dichiseanu s-a arătat deranjată de faptul că Huidu l-a numit pe tatăl ei „moş“ în cadrul emisiunii „Cronica Cârcotaşilor“ şi a scris pe pagina ei de Facebook un mesaj critic la adresa prezentatorului de la Prima TV. 

Fiica actorului consideră că Huidu „nu a învăţat nimic din lecţiile primite de la viaţă“, referindu-se la accidentului în care prezentatorul „Cronica Cârcotaşilor“ a fost implicat, soldat cu patru victime, şi judecă emisiunea moderată de Şerban ca fiind una care „nu ştie ce înseamnă un pamflet“. 

Ioana Dichiseanu afirmă astfel că persoanele care o prezintă nu cunosc noţiunea de respect şi „se hrănesc ca larvele din carierele altora“. 

„Domnul Şerban Huidu nu a învăţat nimic din lecţiile primite de la viaţă, iar emisiunea «Cronica Cârcotaşilor» nu ştie ce înseamnă cu adevărat un pamflet. Nu cunosc noţiunea de respect şi cultivă grobianismul. Nu afirmi despre un om în vârstă, indiferent de poziţia socială pe care o are, că este «moş» şi că «ajunge cu greu» într-un platou de televiziune. Nu ştiu dacă cei care prezintă această «emisiune» s-au remarcat altcumva pe plan profesional în afară de a se hrăni ca larvele din carierele altora“, scrie fiica actorului Ion Dichiseanu pe contul ei de Facebook. 

  

După această postare, a urmat un schimb de replici acide între cei doi, în secţiunea de comentarii a postării. 

În replică, Şerban Huidu a afirmat că nu înţelege supărarea Ioanei Dichiseanu, pe care o acuză, la rândul lui, de ipocrizie, pentru faptul că este iubita celui care „a prezentat ani de zile emisiunile Cancan“, referindu-se la prezentatorul Adrian Arsene. 

Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă
VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite