Interviu exclusiv OK cu Ioana & Florin Grozea: primele poze cu bebeluşul lor, Sasha

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Membrul trupei Hi-Q şi soţia lui ni-l prezintă în exclusivitate pe cel care le-a umplut viaţa de soare şi de muzică.Cum ştiam că un bebeluş de cinci luni va fi eroul materialului nostru, ne-am înarmat cu toată răbdarea din lume, pentru întâlnirea cu familia Grozea. În­cercaţi voi să convingeţi un pui de om să stea cuminte în cadru, în timp ce mai mulţi „nenea“ şi „tanti“ necunoscuţi se agită spre el!

N-a fost cazul micuţului Sasha, care părea că dă o probă pentru rolul de cel mai adorabil bebeluş din lume. Tăticul lui spune că, atunci când îţi zâmbeşte un copil mic, vei avea o zi minunată. Dacă-i aşa, a noastră a fost extraordinară!

Florin, sunt curioasă: Sasha este mereu la fel de cuminte ca acum, la această şedinţă foto?

Florin Nu mereu, dar da, în general, este liniştit, zâmbitor şi foarte înţelegător cu noi, părinţii lui, care-l ducem în tot felul de locuri, ascultăm mu­zică, ne uităm la filme, îl ţinem în poziţii ciudate. Dar el cred că ne iubeşte. (râde)

Ultima dată când ne-am întâlnit, v-am găsit în casă nouă. Acum, viaţa voastră s-a îmbogăţit cu acest băieţel adorabil. Cum este acum atmosfera în familia Grozea? Căţeluşa Minnie cum se comportă?

Florin Este un pic mai liniştită atmosfera, că Minnie stă afară, în curte. Şi acea curte e acum cu susu-n jos. În casă, în schimb, este foarte li­nişte. De când a venit Sasha, n-am prea avut timp nici să ne uităm la televizor, deci şi acesta e mai mult închis. Se mai aude, cel mult, un „Twinkle, twinkle little star“, care este piesa lui preferată, se pare.

E interesant că e atâta linişte la voi, căci un copil mic numai linişte nu aduce într-o casă. Vă seamănă vouă, bănuiesc…

Florin Da, şi eu, şi Ioana am fost nişte copii foar­te cuminţi. Părinţii mei îmi povestesc că, atunci când eram bebeluş, îmi dădeau o jucărie şi mă gă­seau peste trei ore în acelaşi loc, cu acea jucărie. Sasha are de-abia cinci luni şi jumătate, nu ştiu încă cum va evolua. Dar, cu siguranţă, şi genele de la părinţii lui, dar şi atmosfera din casă con­tează. N-o să auzi muzică tare la noi, nu prea vin oameni în vizită şi, când vin, vin câte doi, trei, nu mulţi odată, televizorul şi radioul nu sunt porni­te. Probabil că de aceea este şi el foarte liniştit.

Sasha e blond cu ochii albaştri. Şi voi la fel. Cu cine seamănă mai mult, până la urmă?

Florin Noi încă nu ne-am hotărât cu cine sea­mănă cel mai bine. Se pare că a luat de la fiecare câte ceva. E clar că tenul foarte deschis şi părul blond sunt de la Ioana, ochii cred că îi are de la mine, forma feţei la fel. A luat ce-i mai bun de la părinţii lui!

Ioana Mie mi se pare că este 50-50. E foarte re­laxat, cum e Florin, eu nu sunt chiar aşa. Dar în acelaşi timp, e foarte mămos şi alintat, ca mine. Şi zâmbăreţ, ca amândoi.

Citeşte interviul integral şi vezi mai multe poze cu Florin Grozea şi familia sa pe www.okmagazine.ro!

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite