Incendiu la Club Colectiv din Bucureşti: Adrian Despot se afla printre spectatori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Despot se află în afara oricărui pericol FOTO Marian Iliescu
Adrian Despot se află în afara oricărui pericol FOTO Marian Iliescu

Adrian Despot, solistul trupei Viţa de Vie, se afla în clubul Colectiv în momentul în care a izbucnit incendiul de vineri seară, însă artistul se află în afara oricărui pericol.

La concertul formaţiei Goodbye to Gravity asista şi cântăreţul Adrian Despot (39 de ani) în momentul în care s-a produs incendiul, în urma căruia 27 de persoane şi-au pierdut viaţa şi alte 146 sunt internate în spitalele din Capitală. Potrivit unui mesaj publicat pe pagina de Facebook a artistului, acesta a ajuns acasă în siguranţă, nefiind rănit. 

Mai mult decât atât, trupa Viţa de Vie a anunţat că show-ul pe care urma să îl susţină în această seară a fost anulat, în contextul tragicului eveniment.

Una dintre cele mai mari tragedii din istoria recentă a Bucureştiului s-a produs în noaptea de vineri, 30 octombrie, în clubul Colectiv, unde avea loc concertul de lansare al noului album semnat de trupa Goodbye to Gravity. 

Din primele informaţii, incendiul ar fi fost provocat de un foc de artificii. Flăcările au cuprins un stâlp din club, care era acoperit cu burete, şi s-au extins cu repeziciune. 

Autorităţile fac apel pentru donarea de sânge în urma incendiului de la Clubul Colectiv din Bucureşti.

Familiile şi apropiaţii care vor să afle informaţii despre victime pot suna la numerele de telefon: 021/2069291, 021/3130605, 021/2069283, 021/2648704, 021/2648525, 021/2069375 şi 021/3122547

Basistul si vocalistul trupei Goodbye to Gravity se află la Spitalul Floreasca, fiind printre cei răniţi în incendiul din clubul Colectiv, potrivit Tânărul este în stare gravă la spitalul Elias în prezent, cu arsuri pe 45 la sută din suprafaţa corpului.

Tragedia din Clubul Colectiv, de vineri seară, a produs momente de groază ce îi vor urmări probabil tot restul vieţii pe cei care au scăpat teferi. Mărturiile participanţilor la eveniment oferă toate acelaşi tipar: flăcări care s-au răspândit rapid, o panică generală care a cuprins mulţimea şi o busculadă masivă creată la ieşirea din local.

Pe aceeaşi temă:

Incendiu Club Colectiv. Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă se reuneşte la Guvern, sâmbătă dimineaţă. Nicolae Bănicioiu: „Situaţia este stabilizată”

Incendiu Club Colectiv. Mărturiile cutremurătoare ale martorilor tragediei: „Cei care cădeau erau călcaţi în picioare“

Incendiu club Bucureşti: Colectiv, unul dintre cele mai renumite localuri de concert din Capitală. În seara tragediei, intrarea a fost liberă

Incendiu în Clubul Colectiv: Cine sunt Goodbye to Gravity, trupa care a concertat în momentul producerii tragediei

Incendiu Colectiv. Cine este Alin Anastasescu, acţionarul principal al firmei care deţine Clubul Colectiv

Incendiu la Club Colectiv: Parchetul face cercetări pentru ucidere din culpă în cazul tragediei în care au murit 27 de oameni

Reacţii oficiale după incendiul de la Club Colectiv. Dragnea: „Tineri au plecat să asculte muzică, iar acum nu mai sunt“

Incendiu la Club Colectiv. Liste cu răniţii tragediei din Capitală, internaţi la diverse spitale din Bucureşti

Incendiu în Club Colectiv. Ce s-a întâmplat, de fapt, în Colectiv, clubul în care zeci de tineri au ars de vii

Incendiu în club Colectiv. Tragedia din Capitală a ajuns şi în presa internaţională

Incendiu Club Colectiv. Este nevoie de sânge! Unde puteţi dona chiar acum

Incendiu club Bucureşti. Ambasadorul Marii Britanii se declară consternat de tragedia din Bucureşti

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite