Imaginile verii! Andreea Marin şi iubitul, întâlnire de gradul 0 cu J Lo şi Ben Affleck în Capri!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jennifer Lopez şi ben Affleck, surprinşi pe Insula Capri de Andreea Marin
Jennifer Lopez şi ben Affleck, surprinşi pe Insula Capri de Andreea Marin

Andreea Marin a oferit surpriza verii! Vedeta de televiziune a plecat într-o vacanţa împreună cu iubitul ei, fostul consul Adrian Brâncoveanu. Cei doi au ales o destinaţie exclusivistă, insula Capri, denumită şi “ insula iubirii”, unde cele mai mari vedete din lume îşi petrec vacanţele.

Aşa se face că Andreea Marin şi iubitul au avut parte la una din incursiunile pe superba insulă din sudul Italiei de o întâlnire de zile mari. În timp ce se pierdeau pe străduţele romantice din Capri, cuplul de îndrăgostiţi a dat nas în nas cu un alt cuplu celebru, dar la Hollywood. Este vorba de Jennifer Lopez şi iubitul ei, Ben Affleck, aflaţi şi ei în vacanţă pe insula Capri.

Îmbrăcaţi lejer, în ţinute de vacanţă, J Lo şi Ben Affleck au efectuat un tur al insulei însoţiţi de staff-ul lor şi de bodyguarzi. Cele două staruri au fost filmate non stop pe parcursul vizitei, la un moment dat în spatele acestora apărând şi celebrul cuplu din România, Andreea Marin-Adrian Brâncoveanu. Contactată de Click!, Andreea Marin ne-a confirmat întâlnirea ei surpriză cu cele două staruri de la Hollywood, dar a preferat păstreze discreţia şi să nu ofere alte declaraţii.

Citeşte articolul integral şi vezi imagini pe Click.ro
 

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite