Imaginile cu Florin Piersic dărâmat de durere! Marele actor a izbucnit în lacrimi la înmormântare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reacţia actorului Florin Piersic după moartea lui Eugen Albu Foto: Facebook
Reacţia actorului Florin Piersic după moartea lui Eugen Albu Foto: Facebook

Florin Piersic a suferit enorm chiar de ziua lui, aniversare pe care a petrecut-o la cimitir, după ce şi-a condus prietenul pe ultimul drum. Cântăreţul Ovidiu Purdea Someş a povestit durerea şi suferinţa prin care a trecut marele actor chiar de ziua lui, după ce prietenul lui Eugen Albu a încetat din viaţă.

Coincidenţa face că prietenul bun al lui Florin Piersic a fost înmormântat chiar de ziua lui, pe 27 ianuarie, când a împlinit 86 de ani. Reacţia actorului după moartea lui Eugen Albu este emoţionantă, mai ales că a făcut o mărturisire cu lacrimi în ochi despre dispariţia prietenului său. 

„Florin m-a prins de braţ şi mi-a spus: ‘Nu pot să cred că Eugen nu mai este! Tot ce se va întâmpla pe pământ, oricât va evolua lumea, va creşte sau va coborî, lumea fără Eugen Albu, fără prietenul nostru, nu va mai fi la fel. 

Iartă-ne, Eugen, dragă! Noi suntem mai muritori decât tine!”, este ceea ce Florin Piersic a spus despre momentul în care Eugen Albu a fost îngropat, spune Ovidiu Purdea Someş.

Cel mai lacrimogen lucru pe care Florin Piersic l-a spus, dărâmat de durere, despre bunul său amic, cel pe care îl regretă până la sfârşitul zilelor.

Citeşte articolul integral pe Click.ro.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite