Ilinca Vandici: Nu ratez niciodată....

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilinca Vandici, prezentatoarea Antena 2
Ilinca Vandici, prezentatoarea Antena 2

Îmi place să mă uit la „Sinteza zilei" şi la „În gura presei". Emisiunile de monden nu îmi scapă, urmăresc show-ul lui Cristi Brancu, „Agentul VIP" şi nu pierd ştirile, dar nu urmăresc toate jurnalele de ştiri.

DiCaprio, ecologist convins

Actorul, susţinut de Edward Norton şi Forest Whitaker, a lansat o campanie pe internet în încercarea de a schimba politicile americane privind poluarea. Campania are ca scop susţinerea unei legi care urmează să fie votată de Senatul SUA, intitulată „Clear Energy, Jobs and American Power Act".

Prinţul Harry a dansat pentru Haiti

Al treilea succesor al tronului Marii Britanii, prinţul Harry, a uimit spectatorii veniţi să urmărească un concert caritabil, în Barbados. Evenimentul a fost destinat strângerii de fonduri pentru sinistraţii din Haiti, iar prinţul a promis că va dansa pe scenă, dacă cei prezenţi reuşesc să strângă 1.500 de lire sterline în 25 de minute. Iniţiativa sa a avut menirea de a-i îndemna pe cei prezenţi să facă donaţii şi a avut succes.

Orlando şi Keira nu mai vor să fie piraţi

După ce Keira Knightley a şocat cu decizia de a nu mai juca în rolul domnişoarei „Elizabeth Swann", iată că o nouă declaraţie, făcută de Orlando Bloom de această dată, a întristat fanii celebrei serii „Piraţii din Caraibe". Se pare că şarmantul actor, care s-a făcut cunoscut odată cu interpretarea lui Legolas din „Frăţia Inelului", şi-a făcut publică dorinţa de a renunţa la colaborarea cu regizorul Gore Verbinski.

Bloom a mărturisit că personajul pe care-l joacă, William Turner, „înoată cu peştii pe fundul oceanului". Cea de-a patra parte a filmului va continua, sperăm, cu Johnny Depp în rolul lui Jack Sparrow, iar filmările vor avea loc la Hawaii, urmând să fie lansată la 20 mai 2011.

Béyonce, câştigătoare apremiilor Grammy 2010

Interpreta R&B, Béyonce, a câştigat anul acesta şase premii Grammy, inclusiv pentru Cea mai bună piesă a anului cu „Single Ladies (Put a Ring On It)". Taylor Swift a plecat acasă patru Grammy, inclusiv cu premiul pentru Cel mai bun album al anului pentru „Fearless".

Béyonce a mai câştigat premiile Grammy pentru Cel mai bun cântec R&B, Cea mai bună interpretare pop cu piesa „Single Ladies (Put a Ring On It)", premiul pentru Cel mai bun album R&B conteporan pentru „I Am... Sasha Fierce" şi pentru Cea mai bună interpretare R&B tradiţională pentru coverul „At Last".

Celor două dive li s-au alăturat muzicienii din trupa rock Kings of Leon, care au obţinut duminică, 31 ianuarie, trei Grammy. Tot ei au plecat acasă cu premiul pentru Cea mai bună piesă rock, „Use Somebody". Trupa Zac Brown Band, originară din Atlanta, a primit premiul Grammy pentru Cel mai bun artist debutant. Cea mai bună trupă pop a fost desemnată „Black Eyed Peas", care a mai câştigat şi premiul pentru Cel mai bun album pop. Lady Gaga a plecat acasă cu premiul pentru Cea mai bună înregistrare dance pentru piesa „Poker Face", dar şi cu premiul pentru Cel mai bun album dance - „The Fame".

Bârfe...

Jennifer Love Hewitt: Perechea potrivită şi pantofii

Actriţa Jennifer Love (30 ani) a recunoscut că partenerul său, Jamie Kennedy, este perfect pentru ea, deoarece amândoi împărtăşesc aceeaşi pasiune pentru pantofi. „Jamie ar fi capabil să-şi cumpere orice pereche de pantofi", a adăugat aceasta.

Angelina Jolie: Este infidelă

Potrivit unor zvonuri, Angelina Jolie l-ar fi înşelat pe Brad Pitt cu Lady Gaga. Cele două s-ar fi întâlnit în hotelul Bener­ly Wilshire, unde au petrecut o noap­te împreună. Angelina a declarat curând că fidelitatea nu este un factor esenţial într-o relaţie.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite