Gwen Stefani poartă ruj roşu pentru soţul ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gwen Stefani, pe coperta revistei „Harper's Bazaar” - Foto: Facebook/Harper's Bazaar
Gwen Stefani, pe coperta revistei „Harper's Bazaar” - Foto: Facebook/Harper's Bazaar

De-a lungul anilor, Gwen Stefani şi-a stabilit o imagine de care nu mai poate fi separată: păr blond platinat şi buze de un roşu mat. Fiind imaginea de copertă a numărului din august a revistei „Harper's Bazaar”, cântăreaţa a ales să dezvăluie originile „buzelor roşii“.

Pasiunea pentru buze roşii a început în liceu, când bunica ei i-a dăruit primul ruj roşu. „Îmi aduc aminte că stăteam în ghetou, porneam Honda Prelude, îmi dădeam cu ruj în oglinda retrovizoare şi eram «huh, îmi place». Şi de atunci nu m-am mai oprit“, spune Stefani, citată de Huffingtonpost.

   Gwen este obişnuită să fie strălucitoare tot timpul. Tot ea a declarat că se machiază de mai multe ori pe zi şi pretinde că nici acasă nu se lasă mai prejos. „Îmi place să-mi fac soţul (Gavin Rossdale) să mă placă şi mai mult“, spune ea. De altfel, a confirmat că el este unul dintre motivele principale pentru care arată mereu impecabil, pentru că lui îi place să o vadă mereu aranjată.

În timp ce, în prezent, acordă mai mult timp îngrijirii, Gwen dezvăluie că la începutul carierei petrecea şi câte opt ore într-un salon, făcându-şi remarcată apariţia cu părul blond platinat. Solista de la „No Doubt“ spune că a meritat în totalitate „A fost ca şi cum am deschis o uşă. Îmi amintesc cum mă simţeam. «Asta sunt eu. În sfârşit»“.

gwen stefani 1
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite