GALERIE FOTO Vedetele aduc un ultim omagiu designerului Oscar de la Renta, „gentlemanul industriei de modă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Moartea celebrului designer dominican Oscar de la Renta a zguduit, luni seară, lumea modei, dar şi industria de divertisment. Numeroase vedete, printre care cântăreţele Taylor Swift şi Gloria Estefan, supermodelul Naomi Campbell, actriţele Zoe Saldana şi Alyssa Milano, au postat mesaje emoţionante pe reţelele sociale, aducându-i un ultim omagiu regretatului creator de modă, decedat luni, la vârsta de 82 de ani.

Într-un mesaj postat pe contul său personal de Twitter, actriţa şi cântăreaţa La Toya Jackson l-a numit pe Oscar de la Renta „o legendă a modei“: „Oscar de la Renta, ne vei lipsi şi tu, şi rochiile elegante pe care ni le-ai oferit. Eşti o legendă a modei, să te odihneşti în pace“.

„Designerul meu preferat din toate timpurile a murit. Oscar, a fost o onoare să port creaţiile tale şi să te cunosc“, a scris cântăreaţa americană Taylor Stwift, pe Twitter.

Supermodelul britanic Naomi Campbell a scris pe contul său de Twitter: „Ai făcut ca un vis să devină realitate. Odihneşte-te în pace Oscar de la Renta, gentlemanul industriei de modă“.

Niki Hilton, moştenitoarea imperiului financiar constituit din Hotelurile Hilton şi sora starletei americane Paris Hilton, a declarat: „Este o zi tristă pentru lumea modei. O legendă a plecat dintre noi. Odihneşte-te în pace, Oscar de la Renta“

„Ce legendă, ce viaţă. Odihneşte-te în pace, Oscar de la Renta, unul dintre cei mai legendari creatori din industria modei“, a fost mesajul publicat de jurnalistul de televiziune american Larry King, pe Twitter.

Actriţa Zoe Saldana a transmis condoleanţe familiei fostului creator de modă: „Un geniu de legendă a plecat dintre noi, dar nu va fi uitat. Inima mea este alături de familia De La Renta“.

Cântăreaţa americano-cubaneză Gloria Estefan şi-a exprimat, la rândul ei, regretul faţă de moartea designerului dominican: „Odihneşte-te în pace, Oscar de la Renta. Ai jucat un rol foarte important în cele mai importante trei momente din viaţa mea. Multă dragoste şi pace familiei sale şi tuturor celor care l-au iubit“.

„Odihnească-se în pace. Designerul de modă Oscar de la Renta a murit la 82 de ani“, a scris actriţa Alyssa Milano.

Oscar de la Renta, „un domn galant“

Designerul dominican Oscar de la Renta era celebru în lumea modei pentru creaţiile sale elegante purtate de nume sonore din industria divertismentului, precum actriţele Scarlett Johannson, Jennifer Lawrence, Penelope Cruz şi cântăreaţa americană Katy Perry.

Printre ultimele sale creaţii s-a numărat rochia de mireasă purtată de avocata britanică de orgine libaneză Amal Alamuddin, la nunta cu celebrul actor american George Clooney. „George si cu mine ne-am dorit o nuntă romantică şi elegantă, şi nu-mi pot imagina pe cineva mai capabil decât Oscar (de la Renta – n.r.) să surprindă aceste stări într-o rochie. Întâlnirea cu el a făcut progresul cu atât mai magic, pentru că el este un domn foarte bland şi galant“, a declarat Amal Alamuddin, pentru revista „Vogue“, la câteva zile după nuntă.

Rochia de mireasa creată de Oscar de la Renta pentru Amal Alamuddin FOTO People/ Daily Mail

image
VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite