VIDEO FOTO Shakira şi-a expus public bebeluşul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Shakira (35 de ani) a devenit mamă la începutul acestui an
Shakira (35 de ani) a devenit mamă la începutul acestui an

Shakira şi-a postat pe contul de Twitter o fotografie de familie, în care partenerul ei, Gerard Pique, îl ţine pe micuţul Milan în braţe şi îl sărută cu tandreţe.

Pentru un impact mai mare şi la nivel social, cântăreaţa a ataşat imaginii o descriere prin care îşi încurajează fanii să susţină campania caritabilă UNICEF, pe care ei doi o promovează.  

„Sperăm că, în numele lui, şi altor copii mai puţin privilegiaţi din lume li se vor îndeplini nevoile prin donaţii şi cadouri.  Vă mulţumim că aţi împărtăşit cu noi acest moment de neuitat“, au spus cei doi, ambasadori ai campaniei ce-şi propune să adune resurse pentru copiii din ţările defavorizate.

shakira gerard pique. twitter

Interpreta piesei „Addicted to You“ a născut la sfârşitul lunii ianuarie, într-un spital din Barcelona, iar la scurt timp, fotbalistul catalan a postat o fotografie pe acelaşi cont de socializare cu picioruşele micuţului încălţat în adidaşi Nike, inscripţionaţi cu numele său.

milan pique foto twitter

Băieţelul se numeşte Milan Pique Mebarak, ceea ce are o semnificaţie precisă, din punct de vedere etimologic. „Milan vine din slavă şi înseamnă drag, iubitor şi graţios; în Roma Antică însemna productiv, ambiţios, iar în sanscrită înseamnă uniune“, a explicat Shakira.

Înainte de naştere, artista în vârstă de 35 de ani şi Gerard Pique (26 de ani) au pozat pentru un pictorial ce sprijine campania UNICEF. Cuplul i-a încurajat pe susţinătorii din întreaga lume să ia parte la o petrecere virtuală organizată în cinstea sarcinii şi să doneze bunuri şi produse pentru nou-născuţii din întreaga lume. „Fiecare viitor părinte din lume împărtăşeşte aceleaşi emoţii şi vise cu noi. Unii, însă, nu beneficiază de aceleaşi oportunităţi. Împreună putem schimba asta“, au spus ei. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite