FOTO Macaulay Culkin îşi îndeamnă fanii să se protejeze de COVID-19 cu masca „Singur acasă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Macaulay Culkin FOTO Getty Images
Macaulay Culkin FOTO Getty Images

În contextul pandemiei de COVID-19, actorul Macaulay Culkin, în vârstă de 40 de ani, a vrut să-şi încurajeze urmăritorii să se protejeze de virus şi să poarte mască. El a recreat o scenă memorabilă din seria care l-a făcut celebru.

Macaulay Culkin s-a fotografiat purtând o mască de protecţie inedită, lângă un tablou în care apare Empire State din New York. Postarea s-a viralizat rapid datorită măştii care avea imprimată figura uimită a personajului Kevin McCalister. 

Este vorba despre scena din prima serie în care puştiul îşi dă cu apă de colonie pe faţă, apoi ţipă. Scena le-a plăcut atât de mult producătorilor, încât au folosit-o şi pentru posterele de promovare a filmului.

Actorul, care are peste un milion de fani pe Instagram, le-a transmis acestora să se protejeze şi să poarte mască de protecţie. Fotografia a adunat peste 5.000 de comentarii şi printre cei care s-au amuzat de ideea actorului s-a numărat şi Natalie Portman. 

Vezi această postare pe Instagram Just staying Covid-safe by wearing the flayed skin of my younger self. Don't forget to wear your masks, kids. O postare distribuită de Macaulay 'Instagram' Culkin (@culkamania) pe Oct 7, 2020 la 11:48 PDT
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite