FOTO Al Pacino, surprins alături de noua iubită, care are jumătatea vârstei lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Starul american Al Pacino, în vârstă de 78 de ani, a fost surprins recent la braţul noii sale iubite, actriţa israeliană Meital Dohan, în vârstă de 39 de ani. Cei doi au fost văzuţi ieşind împreună de la cumpărături.

Se pare că în viaţa lui Al Pacino a apărut o nouă femeie, actriţa israeliană Meital Dohan. Starul de la Hollywood este de două ori mai în vârstă decât actuala iubită, scrie People.

Primele zvonuri au apărut în urmă cu doar câteva luni, când cuplul a fost surprins de mai multe ori la cină. „La început au vrut să fie discreţi şi să ţină relaţia secretă, însă acum nu se mai ascund“, a spus un apropiat al cuplului, potrivit Page Six.

Dacă este neclar cum s-a întâlnit perechea, Meital locuieşte în prezent în Los Angeles, acolo unde Al Pacino filmează „Once Upon a Time in Hollywood“, film în care urmează să apară alături de Leonardo DiCaprio şi Brad Pitt.

  

Al Pacino / FOTO / Guliver / Splash

Al Pacino şi Meital Dohan, surprinşi recent FOTO Guliver/Splash 

Starul american a fost nominalizat la Oscar de opt ori şi a câştigat trofeul în 1993, pentru rolul din filmul „Parfum de femeie“, regizat de Martin Brest. Pacino are trei copii, însă nu a fost niciodată căsătorit.

Meital Dohan s-a născut în Ra’anana, Israel. A avut roluri în mai multe producţii hollywoodiene şi este cunoscută pentru interpretarea din serialul „Weeds“.

meital dohan foto getty

Meital Dohan FOTO Guliver/Getty Images

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite