FOTO Adela Popescu şi Radu Vâlcan şi-au botezat fiul: imagini de la eveniment

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radu Vâlcan şi Adela Popescu FOTOGRAFII Ştefan Banu
Radu Vâlcan şi Adela Popescu FOTOGRAFII Ştefan Banu

Actorii şi prezentatorii de televiziune Adela Popescu (32 de ani) şi Radu Vâlcan (42 de ani) l-au botezat pe fiul lor, Andrei, duminică, 5 mai.

Cel de-al doilea fiu al Adelei Popescu şi al lui Radu Vâlcan a avut parte de prima petrecere, în cinstea botezului său. 

Peste 100 de prieteni şi rude, zeci de copii pictaţi pe faţă şi distraţi de Albă ca Zăpada, muzică live, surprize şi bucate alese „asezonate“ cu câte un „ardei“ roşu în cinstea sărbătoritului alintat astfel de părinţii săi, toate au făcut parte din tabloul unei zile speciale. 

„Cel mai emoţionant la astfel de evenimente este că ne vedem cu oamenii pe care îi iubim, cu toţi cei care ne sunt în inimă, fie că sunt din trecutul sau din prezentul nostru“, a povestit Adela. 

Părinţii micuţului „Ardei“ i-au avut alături pe ringul de dans şi la schimbul de pase, glume şi amintiri pe Ruxandra Ion, Cove, Elena Gheorghe, Răzvan şi Irina Fodor, Cabral şi Andreea Ibacka, Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman, Dana Rogoz, Laura Cosoi, Ada Condeescu şi Cătălin Mitulescu, pe foştii ei colegi de la DJ Project, colegii Adelei de la „Vorbeşte lumea“ şi ai lui Radu de la „Insula iubirii“.

botez adela popescu radu valcan foto talentivity
botez adela popescu si radu valcan foto stefan banu

Invitaţii Adelei şi ai lui Radu s-au putut bucura de recitalul de suflet pe care l-a pregătit fratele actriţei alături de trupa sa: „Bobo mi-a făcut o bucurie uriaşă şi a cântat la petrecere. A fost prima dată când întreaga familie s-a bucurat din plin, live, de pasiunea lui imensă pentru muzică şi de talentul lui de chitarist şi solist. Cu toţii am dansat şi l-am aplaudat de la început până la sfârşit, fie că era o piesă de la Compact sau de la Pink Floyd“.

botez adela popescu radu valcan foto talentivity
botez adela popescu radu valcan foto talentivity

Surpriza serii a fost dedicată părinţilor Adelei care l-au putut asculta live cu cele mai cunoscute piese ale sale pe Marian Nistor, cel care le-a bucurat tinereţea cu melodii precum „Domnişoară, domnişoară“ şi „Frunza mea albastră“. Nici foştii colegi ai Adelei, DJ Project şi Mira, nu s-au lăsat mai prejos şi au cântat celor prezenţi la petrecerea de botez a lui Andrei cele mai cunoscute piese ale lor.  

botez adela popescu si radu valcan foto stefan banu
botez adela popescu radu valcan foto talentivity

Tortul a părut cules din grădina de zarzavat, pentru că a fost ornat cu figurine din marţipan care îi reprezentau pe ei: ardei gras (Andrei), ardei capia (Alexandru), vânătă (Adela) şi morcov (Radu). Povestea legumelor a fost declinată de părinţii micuţului în fel şi chip: invitaţia la eveniment şi panoul foto au fost desenate cu astfel de simboluri, brioşele au avut figurine cu ardei iuţi. 

botez adela popescu radu valcan foto talentivity

Adela Popescu şi s-au căsătorit în secret în vara anului 2015, după cinci ani de relaţie. Cei doi mai au împreună un băieţel, Alexandru, în vârstă de doi ani.  

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite