Florin Busuioc:Nu pot trăi fără...

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Carismaticul Busu de la PRO TV este de o modestie fără margini. Nu îl mulţumesc lucrurile trecătoare, ci se simte împlinit alături de oameni, de „voi toţi", pentru că întotdeauna l-a „îngrozit ideea de mizantrop".

1. Oameni

Nu am nevoie de lu­cruri, ci de oameni. Toţi cei pe care îi cunosc. Buni sau răi, cei pe care-i iubesc sau îi dispreţuiesc. De toţi am nevoie, pentru că sunt singurul sistem de referinţă al vieţii.

2. Eul interior

Poate suna bizar, dar am nevoie de mine. Pentru că au fost momente în care eul meu constant, unul mic, interior, nu-l recunoştea pe celălalt, eul dinafară, care se credea de neînlocuit.

3. Echilibru

Am nevoie de echilibru. Dar nu de cel imediat, pe care-l cauţi atunci când ai o problemă, sau cel pe care ţi-l oferă o societate stabilă, ci de mult mai mult. De echilibrul Universului.

4. Dumnezeu

Sună preţios şi pompos, dar chiar cred că starea de echilibru la acest nivel, cel universal, e mai aproape de ceea ce ar putea să fie Dumnezeu. Iar El îmi dă mie echilibru.

5. Familie

Am nevoie de toţi ai mei, mulţi dintre ei trecuţi deja în amintire, iar ceilalţi, ce încă sunt, să fie cât mai mult şi să-i simt ca şi până acum la fel de ai mei.

6. Copii

Nu pot trăi fără fetele mele, Catinca Liana (3 luni) şi Natalie (9 ani) care, în permanenţă, îmi aduc aminte, atunci cînd ne jucăm, că viaţa nu-i o joacă.

7. Provocări

„Daca aş naufragia pe-o insulă, ce-aş lua cu mine?" aş spune că suntem toţi naufragiaţi pe o insulă mare, care-i viaţa şi cred că tot ce trebuie făcut este să încercăm s-o descoperim.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite