Fiica Andrei, influencer la doar 4 ani. Eva Măruţă e un adevărat fenomen în mediul online VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fiica lui Cătălin Măruţă şi a Andrei a ajuns, la doar patru ani, un adevărat influencer. Eva Măruţă este un „fenomen“ în mediul online, unde este urmărită de milioane de persoane.

Andra este o artistă foarte iubită în România şi cu o comunitate uriaşă. Fără probleme de imagine în cei 20 ani de carieră, constantă în alegerile ei şi cu un discurs foarte transparent despre viaţa ei dincolo de lumina reflectoarelor, Andra a reuşit să contruiască un brand personal cu o credibilitate foarte mare.

Această calitate o face de neînlocuit ca influencer într-o campanie şi, în plus, s-a transmis şi copiilor ei, David şi Eva. Cei doi au atras atenţia publicului de când s-au născut şi deja au fani înrăiţi care nu ratează nicio apariţie.

Paginile copiilor Andrei au fost înregistrate de părinţi la puţin timp după naştere pentru a evita folosirea numelor lor fără acord şi în scopuri ilicite (de exemplu, concursuri false sau fake news), scrie iquads.ro.

Un video al micuţei a depăşit la 9 milioane de persoane reach în mediul online şi a obţinut, în medie, 420.000 de like-uri pe postare.

image

Un alt post video al ei a avut aproape 6,5 milioane de persoane reach şi 237.000 de reacţii.

Andra şi Cătălin Măruţă i-au lansat Evei un canal de YouTube pentru a păstra înregistrări cu ea. Canalul are deja 140.000 de abonaţi, iar conţinutul încărcat sub numele de Eva Show este adorat de fani.

Ultimele episoade au depăşit un milion de vizualizări, ba chiar se apropie de 1,5 milioane.

Nici pe reţeaua TikTok, Eva nu e mai prejos. Ea inspiră utilizatorii să creeze conţinut folosindu-se de înregistrări cu vocea ei. Fanii fac playback în mod ingenios, luând apoi mii de like-uri.

Faptul că Eva este iubită de copii şi adulţi totodată este valabil şi pentru Andra. Recent, ea a fost premiată în cadrul faimoasei gale Nickelodeon Kids’ Choice Awards, cel mai mare eveniment din lume dedicat copiilor. Andra a câştigat trofeul pentru „Cel mai iubit star românesc“ cu peste 50% din voturile publicului minor dovedind că este cea mai iubită artistă de publicul sub 18 ani.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite