Femeile agresate sexual de Bill Cosby, într-o imagine impresionantă pe coperta unei reviste americane FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bill Cosby FOTO Getty Images
Bill Cosby FOTO Getty Images

Revista „New York Magazine“ a publicat, pe coperta ultimului număr, o imagine impresionantă cu 35 dintre cele 40 de femei care susţin că au fost agresate sexual de către actorul american Bill Cosby, potrivit Mediafax.

Publicaţia „New York Magazine“ a realizat o imagine cu 35 dintre cele 40 de femeie care l-au acuzat de actorul american de agresiune sexuală. În articolul dedicat scandalului sexual în care este implicat acesta, editorii respectivei publicaţii îl descriu pe Cosby drept „un prădător sexual manipulativ şi fără remuşcări“.

„În imaginea de pe copertă, toate cele 35 de femei stau aşezate în linie pe un scaun, iar la final există un scaun liber, dedicat celorlalte femei care vor avea curajul să li se alăture“, descriu editori de la „Business Insider“ imaginea, citaţi de Mediafax.

Deşi 40 de femei l-au învinuit de abuz sexual pe actorul american, în vârstă de 77 de ani. O mare parte dintre acuzaţiile de agresiune sexuală ce i-au fost aduse datează de zeci de ani şi sunt fapte prescrise, atât din punct de vedere penal, cât şi civil.

O serie de documente potrivit cărora Bill Cosby a recunoscut, într-o declaraţie acordată în instanţă, în 2005, că a întreţinut relaţii sexuale cu o femeie după ce a drogat-o, au fost făcute publice la începutul acestei luni. Totuşi, actorul american a mai precizat că femeia în cauza a fost de acord să ia sedativele respective.

Bill Cosby, celebru pentru personajul său supranumit „America's Dad“, doctorul Cliff Huxtable din serialul de comedie de succes „Cosby Show“, nu a fost niciodată acuzat sau anchetat în mod oficial referitor la vreuna dintre acuzaţiile de abuz. În 2005, actorul a ajuns la o înţelegere într-un proces civil referitor la comportament sexual nepotrivit.

NBC şi Netflix au renunţat la o serie de proiecte cu Bill Cosby după apariţia acuzaţiilor, în luna noiembrie 2014. Turneul de stand-up comedy al actorului, în cadrul căruia mai multe spectacole au fost anulate, a fost, de asemenea, afectat.

Bill Cosby se află în atenţia presei americane de când un alt actor, Hannibal Buress, a spus că starul american este „un violator“, în timpul unui spectacol, în octombrie 2014, în Philadelphia, oraşul natal al lui Cosby.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite