Ingrid Bergman, devoratoarea de bărbaţi. Adulterul care a ajuns în Senatul american şi aproape i-a distrus cariera

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Igrid Bergman şi-a permis libertăţi pe care doar bărbaţii le aveau în anii ʼ50-60ʼ FOTO Profimedia
Igrid Bergman şi-a permis libertăţi pe care doar bărbaţii le aveau în anii ʼ50-60ʼ FOTO Profimedia

Fără îndoială, Ingrid Bergman este una dintre cele mai influente figuri din lumea filmului. În cei 50 de ani de carieră a făcut roluri nemuritoare în pelicule precum „Casablanca“ şi „Gaslight“, dar a fost la un pas să-şi rateze cariera din cauza vieţii personale tumultuoase.

Actriţa suedeză a fost o femeie cu mult înintea vremurilor ei şi şi-a permis libertăţi pe care doar bărbţii le aveau în anii ʼ50-60ʼ. „Mama mea a demonstrat că femeile pot fi independente, că îşi pot lua soarta în mâini, chiar dacă societatea le impune tot felul de reguli“, spunea fiica sa, actriţa Isabella Rossellini.

Adevărul este că Ingrid Bergman era un spirit liber care dorea aceleaşi drepturi şi libertăţi ca bărbaţii din jurul său, în special cei din lumea showbizului. Drept urmare, a avut patru mariaje şi numeroase relaţii şi aventuri, dar una dintre ele a a născut un scandal monstru, care i-a pus în pericol cariera.

Citeşte aici ce bărbaţi celebri s-au numărat printre cuceririle actriţei suedeze şi cum a ajuns adulterul ei, recunoscut public, subiect de dezbatere în Senatul american. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite