David Arquette a ajuns la spital după un meci brutal de wrestling. O imagine cu faţa plină de sânge a actorului a ajuns virală VIDEO

0
0
David Arquette FOTO Guliver/Getty Images
David Arquette FOTO Guliver/Getty Images

Actorul american David Arquette (47 de ani), cunoscut din seria „Scream“, s-a ales cu răni serioase după un meci sângeros de wrestling şi a avut nevoie de spitalizare.

David Arquette, actor şi luptător profesionist de wrestling, s-a întors în ring după o absenţă de aproape un deceniu pentru un „Death Match“ în Los Angeles împotriva luptătorului american Nick Cage (38 de ani).

David Arquette a devenit campion mondial de wrestling în 2000 şi şi-a păstrat titlul pentru 12 zile, scrie The Sun

Pentru că aveau voie să folosească diverse obiecte în timpul meciului pentru a-şi doborî adversarul, Cage a folosit un tub de neon cu care l-a lovit în cap pe actorul american. 

Tubul s-a spart şi l-a tăiat la gât pe Arquette. Cu toate acestea, actorul a continuat lupta preţ de câteva secunde şi a părăsit ringul plin de răni, abia după ce şi-a doborât adversarul. 

Într-o imagine care a ajuns virală pe Twitter, Arquette apare plin de sânge după luptă. Actorul Luke Perry a trebuit să-l ducă la spital. 

image

David Arquette FOTO Twitter 

„Mulţumesc tuturor pentru grija şi iubirea voastră. Sunt cusut acum, sunt bine. Miss Elizabeth (n.r. referinţă la tatuajul actorului) plânge. Se pare că Death Matches nu sunt pentru mine“, a scris Arquette pe Twitter, cu privire la starea sa de sănătate. 

Fanii actorului au lăudat prestaţia actorului şi i-au lăsat mesaje de susţinere pe reţelele de socializare. 

David Arquette este actor, director de film, producător, scenarist, designer de modă şi luptător profesionist. A devenit cunoscut în anii '90, după ce a jucat în seria „Scream“, „Wild Bill“, „Never Been Kissed“, „Buffy Vampire Slayer“, „See Run Run“ şi „Freaks Opt Legged“. 

A fost căsătorit cu actriţa Courtney Cox, cunoscută din serialul „Friends“, din 1999 până în 2013. Cei doi au împreună o fată în vârstă de 14 ani. Este căsătorit din 2015 cu Christina McLarty (37 de ani). 

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite