Courteney Cox şi David Arquette s-au despărţit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Courteney Cox şi David Arquette spun că au rămas prieteni
Courteney Cox şi David Arquette spun că au rămas prieteni

Actriţa din „Prietenii tăi“ şi soţul ei spun că iau o pauză în căsnicia lor de 11 ani. Cei doi au o fetiţă, Coco, în vârstă de 6 ani. Cox (46 de ani) şi Arquette (39 de ani) păreau unul dintre cuplurile cele mai rezistente de la Hollywood. Ei au declarat că rămân cei mai buni prieteni.

Interpreta Monicăi din „Prietenii tăi" şi soţul ei au dat publicităţii un comunicat în care spun că separarea lor, care durează de şapte luni, este temporară. „Am decis de comun acord să ne despărţim pentru o perioadă de timp. Motivul acestei separări este să ne înţelegem mai bine pe noi înşine şi să aflăm calităţile de care avem nevoie la un partener de viaţă. Vom rămâne prieteni şi părinţi responsabili pentru fiica noastră şi ne iubim încă foarte mult", au spus cei doi.

Cei doi actori s-au cunoscut în 1995, pe platourile peliculei „Scream". S-au îndrăgostit în timp ce şi personajele lor, jurnalista Gale Weathers şi ajutorul de şerif Dewey Riley, se îndrăgosteau. Ironia face că, în această vară, Cox şi Arquette au filmat pentru cel de-al patrulea film din seria „Scream", care va fi lansat în cinematografe anul viitor. Actorii, care au şi o companie de producţie de film şi TV împreună, n-au dat nimănui de bănuit că s-au despărţit.

Un mariaj sub marca „Scream"

Cei doi au acordat recent un interviu emisiunii „Entertainment Tonight", în care povesteau că s-au cunoscut la „Scream", că în timpul filmărilor pentru „Scream 2" ba se certau, ba se împăcau, iar la „Scream 3" erau logodiţi, aşteptând să se căsătorească. Nunta a avut loc în 1999, imediat după filmarea peliculei de groază. Primul episod din sezonul al saselea al serialului „Prietenii tăi" le-a sărbătorit uniunea, atunci când pe generic cei şase actori principali purtau toţi numele „Arquette": Jennifer Aniston Arquette, Lisa Kudrow Arquette etc.

Singurul lor copil, Coco Riley Arquette, s-a născut în iunie 2004 şi a fost „năşită" de buna prietenă a lui Courteney, Jennifer Aniston. Despărţirea celor doi este cu atât mai surprinzătoare cu cât Courteney şi-a elogiat soţul la o gală, în luna iunie. „Eu cred că în spatele fiecărei femei puternice există un bărbat puternic, pentru că soţul meu mă susţine şi este minunat", a declarat ea la vremea respectivă. Într-un interviu acordat „Daily Mail" în 2008, Courteney spunea că nu crede în divorţ şi că preferă să muncească pentru a-şi menţine căsnicia, inclusiv să meargă la terapie de cuplu. Ea ar mai fi declarat şi că avea cu soţul ei aceleaşi certuri de ani de zile.

La câteva ore după anunţul despărţirii, Courteney Cox a plecat spre studiourile unde filmează la serialul său de comedie, „Cougar Town" („Oraşul pumelor"), fără verighetă pe mână. Pe de altă parte, mai multe tabloide susţin că David Arquette s-ar fi consolat deja în braţele actriţei aspirante Jasmine Waltz. Cu doar o zi înainte de anunţ, cei mai buni prieteni ai cuplului, actriţa Laura Dern şi cântăreţul Ben Harper, au depus actele de divorţ la tribunal.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite