Damian Drăghici va deveni din nou tată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Muzicianul Damian Drăghici, în vârstă de 48 de ani, se pregăteşte să fie tată pentru a doua oară. Recent, el a cerut-o recent în căsătorie, în timpul unei emisiuni TV, pe iubita lui, Cristina Stroe.

Damian Drăghici şi Cristina Stroe vor deveni părinţi, iar surse apropiate spun că artistul este extrem de încântat de faptul că va deveni tată pentru a doua oară, după ce a declarat că mai are o fiică, pe Nikolina Drăghici, în vârstă de 25 de ani, dintr-o relaţie cu o grecoaică, potrivit Libertatea

Se pare că sarcina Cristinei este destul de avansată, iar Drăghici speră că logodnica lui îi va dărui un băieţel.

Unul din motivele pentru care fiica artistului a venit recent la Bucureşti este acela de a o cunoaşte pe cea care anul viitor îi va dărui un frăţior sau o surioară, cele două fiind chiar de aceeaşi vârstă: 25 de ani.

Muzicianul a surprins pe toată lumea când şi-a cerut iubita de soţie în direct, la Pro TV, în timpul emisiunii „Vorbeşte lumea“. Cu decizia pe care a luat-o, Damian Drăghici a reuşit să o şocheze de-a dreptul pe Cristina, care nu se aştepta să primească inelul de logodnă într-o emisiune televizată. 

La acel moment, tânăra artistă a fost uimită de propunerea muzicianului, care a stat câteva secunde bune în genunchi şi cu mâna întinsă în faţa acesteia. „Pe bune? Voi ştiaţi toţi? Ce ai făcut? De ce ai făcut asta? Nu eram pregătită pentru aşa ceva. Puteai să nu faci asta la televizor?“, au fost reacţiile neaşteptate ale Cristinei.

Damian Drăghici este un muzician care a introdus de-a lungul timpului printre instrumentele tradiţionale lăutăreşti elemente de rock, cum sunt chitara electrică sau basul electric, dar şi ritmuri de dubstep, reggae şi gypsy blues. Până în prezent, artistul a avut colaborări cu artişti precum Smiley („În staţie la Lizeanu“), Delia („Mona“), Andra & Cabron („Lume, lume“), Feli („Hopa diri da“, „Trandafire“), Antonis Remos („Opa, Opa, Opa, Opa“), ce au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite