Cum și-a sărbătorit Ozzy Osbourne cea de-a 75-a aniversare. Fotografia postată de fiica artistului FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Legendarul cântăreț de heavy metal Ozzy Osbourne și-a sărbătorit cea de-a 75-a aniversare, duminică. O astfel de ocazie specială nu putea fi ratată de niciun membru al familiei.

Ozzy Osbourne a împlinit 75 de ani FOTO Shutterstock
Ozzy Osbourne a împlinit 75 de ani FOTO Shutterstock

Întreg „clanul Osbourne” a venit, cu mic cu mare, să sărbătorească cei 75 de ani de la nașterea lui Ozzy. Un astfel de moment nu putea rămâne neimortalizat. O fotografie emoționantă de familie a fost împărtășiă luni, de fiica celebrului rocker, pe pagina sa de Instagram. Este vorba despre un tablou al întregii familii, inclusiv cea extinsă.

Fotografia îi include pe Ozzy și Sharon, precum și pe familiile lui Kelly și Jack, notează revista People.

În imaginea postată de Kelly Osbourne, în vârstă de 39 de ani, Ozzy stă în centru, ținându-l în brațe pe fiul lui Kelly, Sidney, în vârstă de 1 an, în timp ce Sharon Osbourne, în vârstă de 71 de ani, stă în spatele lui Ozzy, pozând obraz în obraz cu fiica cea mare a lui Jack Osbourne, Pearl, în vârstă de 10 ani.

Lângă Pearl, logodnica lui Jack, Aree Gearhart, o ține în brațe pe fiica lor, Maple, în vârstă de 16 luni și stă lângă Jack. În fața lor, fiica lui Jack, Andy Rose, în vârstă de 7 ani, stă în picioare, și ține în brațe o broascuță de pluș, de culoare roz.

Pe cealaltă parte a lui Ozzy și Sharon, Kelly pozează cu iubitul ei, muzicianul Slipknot, Sid Wilson. În fața lor, fiica lui Jack, Minnie Theodora, în vârstă de 5 ani, zâmbește dulce.

„Ieri a fost ziua tatălui meu, deși am păstrat discreția, am petrecut foarte bine. Suntem întotdeauna cele mai bune versiuni ale noastre atunci când suntem împreună. Îmi iubesc familia atât de mult încât doare. Tată, ești celălalt bob de mazăre din păstăia mea. Te iubesc până la lună și înapoi”, a scris Kelly.

Portretul unei familii fericite

Și de Halloween, bebelușii lui Kelly și Jack au fost înconjurați de dragoste în timp ce sărbătoreau cea mai înfricoșătoare zi a anului.

Sidney stătea în poala bunicului său, îmbrăcat în clovn, în timp ce tatăl său stătea ghemuit lângă el, într-un costum similar. Pe lângă ei, Jack s-a potrivit cu Aree și Maple ca o familie de ciuperci. Din fotografie nu lipsesc nici Kelly și Sharon.

„Cel mai bun Halloween trăit vreodată 🤗”, a scris Sharon.

În septembrie, bunica mândră a postat o altă fotografie emoționantă pe Instagram, cu toți cei cinci nepoți ai ei - Sidney, Maple și fiicele lui Jack, Minnie Theodora, Andy Rose și Pearl.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite