Cum se simte fiul lui Kamara după două intervenţii cu celule stem: noi detalii despre starea de sănătate a micuţului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Leon şi Kamara FOTO Captură video Pro TV
Leon şi Kamara FOTO Captură video Pro TV

Cântăreţul Kamara (43 de ani) şi fosta lui soţie, Oana, au vorbit despre starea de sănătate a fiului lor, Leon, în vârstă de cinci ani, care primeşte tratament pentru afecţiunea neurologică de care suferă.

Kamara şi Oana, fosta sa soţie, invitaţi în platoul „Vorbeşte lumea“, au adus veşti bune despre starea fiului lor. Cei doi au mărturisit că au apărut progrese după cele două intervenţii cu celule stem efectuate acum trei săptămâni la o clinică din Turcia.

„Leon se simte bine, a făcut două intervenţii cu celule stem, urmează încă patru şi una pentru alungirea muşchilor. E mai puţin spastic, lucrează mult mai bine, este mai vesel şi mai atent. Se văd nişte rezultate după aceste intervenţii, muşchii se întind mai bine şi este mare lucru“, a spus Kamara. 

Cântăreţul a povestit şi ce spun medicii după primele două intervenţii: „Noi acolo (în Turcia – n.r.) am văzut nişte filmuleţe cu alţi copii care au trecut prin şase intervenţii şi unii aveau musculatura atrofiată în totalitate. Aceşti copii acum merg pe picioarele lor. Doctorul ne-a spus că nu ar vrea să fie ceva invaziv, să nu fie vreo operaţie şi că el consideră că cel mai bine ar fi ca el să facă aceste terapii“. 

Oana a mărturisit că prognosticul iniţial nu era unul favorabil: „Prima dată când am fost ne-a zis că nu este candidatul potrivit pentru această procedură. A zis că dacă după prima intervenţie nu o să observe ceva, nu o să le facem pe următoarele. Şi apoi ne-a spus că o să facem şi restul intervenţiilor“.

Kamara şi fosta sa soţie au vorbit şi despre faptul că trebuie să meargă lunar la control, în Turcia: „La sfârşitul lunii trebuie să mergem din nou. Mergem din lună în lună. 18 zile am stat în Turcia, dar merită din plin tot efortul. Este bine că acum putem face exerciţiile acasă şi nu mai trebuie să stăm atât plecaţi acolo“ .

Leon, fiul lui Kamara, are cinci ani şi a fost diagnosticat cu tetrapareză spastică, la scurt timp de la naşterea sa. În prezent, băieţelul se foloseşte doar de un braţ, cântăreşte 10 kilograme şi are nevoie de supraveghere permanentă.

.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite