Cum s-au cunoscut Andi Moisescu şi Olivia Steer: „A fost o şansă dintr-un milion“

0
0
Andi Moisescu şi Olivia Steer
Andi Moisescu şi Olivia Steer

Destul de rezervat atunci când vine vorba de viaţa personală, Andi Moisescu a acceptat să vorbească de curând într-un interviu despre cum şi-a cunoscut soţia şi care este, de fapt, secretul unei relaţii longevive.

Întrebat cum şi-a cunoscut soţia, Andi Moisescu a povestit: „Chiar a fost o întâmplare. Un prieten comun ne-a întrebat, separat, pe unul de celălalt şi cum am fost amândoi dispuşi să ne cunoaştem, pentru că n-o făcuserăm până atunci, s-a întâmplat să dăm exact peste acelaşi lucru. Cel mai important din viaţa oricărui om. Iubirea. A fost o şansă dintr-un milion să fie aliniate toate planetele. Cel mai probabil, şansa noastră. Şi n-am ratat-o“, a povestit juratul de Românii au talent pentru VIVA.

Eu aveam 32 de ani când m-am căsătorit. Nu mai eram chiar un copil. Priveam deja destul de serios totul, şi cred că asta a contat foarte mult, în apropierea noastră. M-a citit că sunt omul proiectelor pe termen lung. Ăsta a fost atuul meu.“, a mai adăugat acesta.

Olivia Steer este cunoscută pentru controversele declanşate după ce şi-a exprimat opiniile cu privire la vaccinare. Nu de mult, aceasta a postat pe Facebook un mesaj plin de acuzaţii la adresa medicilor şi Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii. totodată, ea îi încuraja pe oameni să iasă în stradă la protestul organizat sâmbătă în Piaţa Universităţii. 

Radu Ţincu, medic primar ATI la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti, a comentat mesajul Oliviei Steer spunând că astfel de mesaje sunt o instigare care poate duce în derizoriu toată lupta medicilor de a stăpâni pandemia şi că efectele unor astfel de mesaje nu au doar efecte ideologice, ci şi unele practice, imediate: îmbolnăvirea unor oameni.

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri