Cum s-a împrietenit Vanilla Ice cu Pablo Escobar, fără să știe cine este. „Eram mereu pe bărci, cu o grămadă de bikini în jur”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-o incursiune în trecutul său tumultuos, Vanilla Ice, celebrul rapper al anilor '90, a dezvăluit o amiciție neașteptată cu nimeni altul decât infamul Pablo Escobar. Artistul a mărturisit că, la acea vreme nu a avut habar de adevărata identitate a noului său prieten.

Celebrul rapper, Vanilla Ice FOTO Getty Images
Celebrul rapper, Vanilla Ice FOTO Getty Images

Pasiune comună pentru bărci și mașini

Sub numele său real, Robert Van Winkle, Vanilla Ice a dezvăluit că legătura lor s-a format în jurul pasiunilor comune pentru bărci și mașini.

„Pablo era un om grozav față în față - asta sună ridicol. În primul rând, nu aveam Google. Nu te apropii de oameni și spui: Ce faci pentru a trăi? Nu aveam nicio idee”, a declarat rapperul.

Vanilla Ice și Escobar se întâlneau frecvent în casa rapperului, situată pe o insulă în apropierea Miami Beach. Descriind atmosfera din acele zile, Vanilla Ice a povestit cum elicopterele lui Escobar aterizau constant pe insulă, iar casa era mereu pregătită pentru ilustrul său oaspete, cu frigiderul plin și personalul la dispoziție.

„Mă ducea cu elicopterele la tot felul de evenimente grozave, la curse de bărci. Cam asta făceam. Ieșeam și concuram cu ambarcațiuni, eram mereu pe bărci, cu o grămadă de bikini în jur”, a adăugat artistul.

Vanilla Ice s-a luat chiar la întrecere cu Escobar, după ce s-a laudat că Porsche-ul său era mai rapid decât Ferrari-ul lui. S-a dovedit că papperul a avut dreptate, câștigând cursa.

Rapperul, în vârstă de 56 de ani, a cunoscut celebritatea odată cu hit-ul „Ice, Ice Baby”, ce a făcut înconjurul lumii. Totodată, el a fost subiectul atenției publice, în urmă aproximativ trei decenii, datorită relației sale cu Madonna, care a durat opt luni.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite