Cum a ajuns Jane Seymour, din „Dr. Quinn“, în moarte clinică? „Am văzut o lumină albă…“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jane Seymour FOTO Profimedia
Jane Seymour FOTO Profimedia

Actriţa Jane Seymour (70 de ani) este cunoscută mai ales pentru rolul din serialul “Dr. Quinn”, însă nu a renunţat la scenă şi joacă în continuare. Pe lângă proiectele profesionale, îşi concentrează atenţia asupra unor cauze nobile, pe care le sprijină prin fundaţia sa Open Hearts (n.r. - Inimi Deschise). Cum a ajuns să se dedice filantropiei?

În toată cariera sa actoricească, Seymour a primit şase nominalizări Emmy şi a câştigat o singură dată premiul cu rolul interpretat în pelicula "Onassis: The Richest Man in the World" (1988). Un lucru mai puţin cunoscut este faptul că tocmai rolul care i-a adus premiul Emmy era cât pe ce să-i fie fatal. Interpretând-o pe Maria Callas, vedeta hollywoodiană a intrat în moarte clinică, în Spania. Avea numai 36 de ani.

Jane Seymour juca rolul Mariei Callas, în filmul TV, faimoasa cântăreaţă de operă care a avut o relaţie turbulentă cu omul de afaceri Aristotle Onassis. Actriţa s-a îmbolnăvit, a făcut bronşită, în timpul filmărilor şi a primit recomandarea medicului de a face pauză timp de două săptămâni, pentru a se recupera. Casa de producţie nici nu a vrut să audă şi i-a transmis actriţei să se întoarcă la filmări după numai două zile, deoarece nu putea opri întreaga producţie din cauza ei.

Citeşte aici continuarea articolului. 

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite