Contul de Twitter al lui Kanye West, suspendat pentru a doua oară. Motivul deciziei companiei lui Musk

0
0

Contul lui Kanye West a fost suspendat de Twitter Inc, întrucât tweet-urile sale au încălcat regulile platformei de socializare, informează Reuters.

Kanye West  Arhivă Adevărul
Kanye West Arhivă Adevărul

În cel mai recent tweet publicat joi, Elon Musk, proprietarul Twitter a spus: „Am făcut tot ce ţine de mine. Şi cu toate acestea, a violat din nou politica noastră împotriva incitării la violenţă. Contul va fi suspendat“.

Elon Musk s-a declarat un absolutist al libertăţii de exprimare, a salutat în octombrie revenirea pe platforma de socializare a rapperului, care şi-a schimbat numele în Ye. Joi seară, Twitter a restricţionat totodată unul dintre tweet-urile lui Ye.

Contul rapperului a fost suspendat la o oră după ce Musk a răspuns unui utilizator al platformei care a scris „Elon, te rog repară-l pe Kanye“. Twitter nu a răspuns imediat unei solicitări de a comenta informaţia. 

Rapperul american Kanye West, din ce în ce mai izolat după recentele sale afirmaţii antisemite, a mers mai departe joi cu remarcile sale scandaloase, mărturisindu-şi admiraţia faţă de Hitler.

Twitter restabilise contul rapperului înainte de preluarea Twitter de către Musk în urma unei tranzacţii de 44 de miliarde de dolari. Cu toate acestea, antreprenorul a clarificat ulterior că nu a avut nicio contribuţie la readucerea lui Ye pe Twitter.

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri