Controverse în jurul câștigătoarei Miss Univers: Nu m-aș înscrie niciodată la o competiție pe care știu că o voi câștiga | VIDEO

0
Publicat:

R'Bonney Gabriel a creat o ținută care să reflecte „suișurile și coborâșurile” pe care le-a experimentat după ce a câștigat Miss SUA, relatează Business Insider.

R'Bonney Gabriel
R'Bonney Gabriel a câștigat concursul Miss Universe. Foto: Profimedia (Arhivă)

Gabriel a devenit, sâmbătă, prima Miss SUA care a câștigat concursul anual Miss Universe de când Olivia Culpo a cucerit coroana în anul 2012. Tânăra, un designer de modă în vârstă de 28 de ani, și-a povestit parcursul publicând pe Instagram imagini din culisele ținutelor sale de concurs realizate manual. 

Una dintre ținutele care a ieșit în evidență a fost o salopetă, care a fost concepută să semene cu o furtună, pe care a purtat-o la preliminariile Miss Universe. Gabriel a dezvăluit în timpul unui interviu, publicat pe Twitter de jurnalista Dyan Castillejo, că salopeta a reflectat „suișurile și coborâșurile” pe care le-a experimentat după ce a câștigat Miss SUA în luna octombrie a anului 2022. 

Furtunile sunt întunecate, sunt haotice și a fost doar o reflectare a perioadei în care am fost Miss SUA", a spus Gabriel. „În ultimele trei luni, au fost suișuri și coborâșuri. Au fost multe provocări și am fost nevoită să caut frumusețea în întuneric". 

Tânăra a afirmat că și-a cusut singură ținuta și că procesul a durat circa 50 de ore. 

Anneta Konstantinides de la Insider a raportat în luna octombrie a anului 2022 că mai mult de 12 concurente de la Miss SUA 2022 au crezut că organizațiile au favorizat-o pe Gabriel. Tensiunile au devenit publice după ce Gabriel a câștigat și multe colege de concurs au părăsit scena în loc să rămână să o felicite.  

Multe dintre fete au simțit că planul organizației a fost de la început ca R'Bonney să câștige, indiferent de cine altcineva ar fi concurat", a afirmat Mikala McGhee, Miss Missouri. 

În urma concursului, Organizația Miss Universe a suspendat-o pe președinta Miss SUA, Crystle Stewart, după ce a lansat o anchetă oficială. 

În mijlocul controversei, Gabriel a negat că ar fi fost favorizată în timpul unui interviu acordat în octombrie 2022 pentru E! News.  

Nu m-aș înscrie niciodată la un concurs sau la o competiție pe care știu că o voi câștiga", a declarat Gabriel pentru postul de televiziune.  

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite