Cocktail-Ştiri pe scurt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andra face parte din juriul emisiunii „Românii  au talent“
Andra face parte din juriul emisiunii „Românii au talent“

Preselecţiile pentru competiţia „Românii au talent“, care pune în joc un premiu de 120.000 de euro, se încheie la 4 decembrie, la Bucureşti.

Se caută bucureşteni talentaţi

După ce au străbătut cele mai importante oraşe ale României, în căutarea celor mai talentaţi locuitori din respectivele zone, membrii juriului vor avea ocazia să descopere talentele bucureştenilor, pe care îi aşteaptă la Hotel Crown Plaza, începând cu ora 09.30. Indiferent de ocupaţie sau vârstă, locuitorii Capitalei, care îşi doresc să arate întregii ţări talentele cu care sunt înzestraţi, se pot înregistra şi pe site-ul romaniiautalent.ro.

Nicolai Tand: Nu ratez niciodată....

Când ajung acasă, prefer să urmăresc documentarele de pe Discovery Channel, pentru că au mereu teme interesante. Dacă vreau să mă relaxez, aleg emisiunile de divertisment şi filmele bune (în general de acţiune sau poliţiste). Cât despre talk-show-uri, îmi place „The Oprah Winfrey Show".

Bill Clinton, debut cinematografic

Bill Clinton, fostul preşedinte american în vârstă de 64 de ani, a filmat pentru comedia „Marea mahmureală 2/ The Hangover 2", în care va avea o apariţie episodică. Cadrele în care Clinton îşi joacă propriul rol au fost turnate în capitala Thailandei, potrivit people.com.

Fostul preşedinte al Statelor Unite ale Americii, Bill Clinton s-a aflat la Bangkok cu scopul de a participa la o reuniune legată de energiile regenerabile. „The Hangover 2", care îi reuneşte încă o dată pe marile ecrane pe Zach Galifianakis, Bradley Cooper şi Ed Helms, va avea premiera la 26 mai 2011.

Horia Vîrlan a „copt" un blog

Maestrul bucătar Horia Vîrlan, îndrăgitul critic al emisiunii „Cireaşa de pe tort", transmisă la Prima TV de joi până duminică, de la ora 19.30, a intrat în blogosferă. Pregătit cu cele mai „piperate" comentarii pe care le adresează invitaţilor săi, dar şi cu sfaturi preţioase pentru cei de acasă, Horia va încerca să răspundă pe blogul personal http://cireasa.primatv.ro/blog/ şi la întrebări legate de arta culinară. „Acum voi putea interacţiona cu cei cărora le place emisiunea! Totodată, voi putea, în limita timpului disponibil, să răspund la întrebări şi chiar să împărtăşesc din reţetele mele", a spus Vîrlan.

Robbie, despre OZN-uri

Fan înfocat al activităţilor paranormale, cântăreţul britanic Robbie Williams povesteşte cum, într-o seară, când se afla pe terasa unui hotel de lux din California, a asistat la un fenomen inexplicabil: „Cerul senin s-a întunecat complet, nu se mai vedea nicio stea, iar undeva, pe la vreo 60 de metri în aer se afla un obiect pătrăţos, care a plutit o vreme şi a plecat".

Williams susţine că a mai asistat de câteva ori la fenomene stranii, „dar acesta a fost cel mai important". „Şi eram complet treaz", a ţinut să precizeze muzicianul consacrat cu trupa Take That.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite