Cher vs. Madonna: duelul divelor: „Madonna e incredibil de creativă pentru că e incredibil de... netalenta­tă!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Duel între cele două mari artiste. (Foto: colaj)
Duel între cele două mari artiste. (Foto: colaj)

N-au îngropat securea războiului nici după 35 de ani de critici reciproce, care nu fac decât să se înteţească pe măsură ce trec anii. Despre celebrele artiste este vorba, despre Cher (74) şi Madonna (62).

madonna În momentul de faţă, Regina Pop e (încă) în cârje, după accidentul suferit în fe­bruarie în timpul unui concert din Pa­ris, şi dă semne îngrijorătoare în izola­re - sprijinind pseudo-medici care susţin că măştile de protecţie nu sunt necesare în pan­demie şi că ADN-ul extratereştrilor e folosit pentru tratamentele medicale - iar Zeiţa Pop (cum e denumită Cher) şi-a anulat toate con­certele din toamnă, şi-a serbat ziua de naştere distanţându-se de prieteni şi, de plictiseală parcă, şi-a suflecat mânecile ei bufante, în sti­lul anilor ‘80, şi a dezgropat conflictul mocnit dintre cele două superstaruri.

Din lipsă de noi subiecte de promovat, maşinăria de PR a lui Cher (74) a scos, vara asta, de la naftalină un interviu vechi din 1991, dar cât se poate de ac­tual şi-n ziua de azi: „Madonna e incredibil de creativă pentru că e incredibil de... netalenta­tă!“. Iar interpreta hitului If I Could Turn Back Time şi-a susţinut părerea proastă despre ri­vala sa decenii în şir, făcând-o ba urâtă, ba rea. Cum era de aşteptat, Material Girl a lovit-o pe adversara ei de 74 de ani acolo unde o doare mai mult: „Cher a îmbătrânit frumos, se ţine bine pentru vârsta ei...“.

Citeşte continuarea aici!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite