Céline Dion, ţinută îndrăzneaţă pe străzile din Paris. Cum arată cântăreaţa la 51 de ani FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Céline Dion, în vârstă de 51 de ani, a suprins printr-o ţinută îndrăzneaţă, în timp ce ieşea de la hotelul unde era cazată în Paris.

Cântăreaţa de origine canadiană a îmbrăcat un costum de baie întreg, cu o haină asortată, marca Off-White, potrivit Fox News.

Şi-a accesorizat ţinuta cu o pereche de sandale albastre şi o pereche de ochelari de soare. 

Cântăreaţa se află, în prezent, într-un turneu european. Ea va susţine concerte în Paris, Londra, Manchester şi Berlin. 

image

FOTO Profimedia

În ultima perioadă, cântăreaţa a surprins prin ţinute extravagante, diferite de cele cu care şi-a obişnuit fanii până acum. De asemenea, artista a fost blamată pentru faptul că ar fi prea slabă. 

Deşi e criticată pentru aspectul ei fizic, vedeta canadiană spune că nu ţine cont de părerile fanilor, dimpotrivă, este mulţumită de felul în care arată. E a mărturisit şi că şi-a refăcut viaţa cu ajutorul prietenilor şi a pasiunii pentru modă după moartea soţului ei, Rene Angelil.

Într-un interviu recent pentru publicaţia „The Sun“, Dion le dă replică fanilor care o blamează: „Dacă îmi place, nu vreau să vorbesc despre asta. Nu te deranja. Nu-mi face poze. Dacă îţi place, voi fi acolo. Dacă nu, lasă-mă în pace“. 

   

celine dion paris fashion week foto profimedia

FOTO Profimedia

Céline Dion a răspuns ferm că se simte bine în pielea ei şi este liberă să fie aşa cum vrea, chiar dacă a fost ceva mai îndrăzneaţă din punct de vedere vestimentar în ultimul timp, acest stil făcând-o să „se simtă sexy“, declarând că este mândră că şi-a schimbat stilul de la moartea soţului ei, René Angélil, în 2016. 

„Modul în care obişnuiam să mă îmbrac înainte era mai conservator. Fac asta pentru mine. Vreau să fiu puternică, frumoasă, feminină, activă şi sexy. Vreau doar să fiu cea mai bună versiune a mea şi să fiu înconjurată – aşa cum soţul meu mereu m-a înconjurat – de cei mai buni oameni“, spune cântăreaţa.

De la debutul discografic din 1981, Celine Dion a lansat peste 20 de albume, în franceză şi engleză, cel mai recent fiind „Encore un Soir”, apărut în 2016. Cel mai recent album al ei în limba engleză este „Loved Me Back to Life“, lansat în 2013. 

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite