Cel mai bine îmbrăcaţi oameni din 2011

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Revista americană „Vanity Fair“ a desemnat personalităţile care au impresionat anul acesta prin ţinute elegante sau extravagante. Printre cel mai bine îmbrăcaţi oameni desemnaţi de „Vanity Fair“ se află muzicieni sau membri ai caselor regale. Kate Middleton şi Lady Gaga sunt reperele de stil ale anului 2011.

Un loc important pe lista din acest an este ocupat de ducesa de Cambridge, care apare în rândul celor mai bine îmbrăcaţi oameni din lume pentru prima oară din postura de membru al casei regale britanice. Kate a fost inclusă în premieră pe lista „Vanity Fair" în 2008. Unul dintre colaboratorii publicaţiei, Amy Collins, spunea că nu este o surpriză faptul că noua muză a Regatului Unit este printre premianţii din 2011.

Soţia Prinţului William a fost apreciată pentru că a readus în centrul atenţiei accesorii clasice ca pălăriile şi că „ştie întotdeauna cum să combine hainele ieftine cu cele realizate de designeri celebri". Pe lângă casa Alexander McQueen, care semna designul rochiei pe care a purtat-o la „nunta secolului", designerii preferaţi ai lui Kate sunt Alice Temperly, Bruce Oldfield şi Sophie Cranston. Ea mai este cunoscută şi ca ambasador neoficial al brandului britanic Issa, de la care se mai îmbracă şi Naomi Campbell şi Madonna.

Lady Gaga



Prinţesa Charlene de Monaco, soţia prinţului Albert, este un alt membru al unei case regale apreciat de editorii „Vanity Fair" pentru ţinutele alese. Printre designerii preferaţi ai lui Charlene se numără şi Giorgio Armani, care i-a creat celebra rochie de mireasă, acoperită de 40.000 de cristale Swarovski. Din rândul capetelor încoronate, pe listă au mai fost incluşi regele Buthanului, Prinţesa Alexandra a Greciei sau Contesa Matilda Borromeo.

Carla Bruni, cea mai sexy soţie de politician

Pe lângă Ducesa de Cambridge şi Charlene de Monaco, pe „podium" a urcat şi soţia preşedintelui francez Nicolas Sarkozy, Carla Bruni.
Pentru fostul model, o astfel de distincţie nu este neobişnuită, ea fiind considerată una dintre cele mai sexy şi bine-îmbrăcate soţii de politician. Ce-i drept, fostul model a colaborat cu creatori celebri, ca John Galliano, Chanel sau Christian Dior, de la care a „furat" secretele unei ţinute memorabile.

Din rândul vedetelor de peste Ocean, cântăreaţa

Lady Gaga nu avea cum să treacă neobservată. Controversata artistă uimeşte la fiecare apariţie prin ţinutele extravagante. Gaga are o imaginaţie bogată când vine vorba despre vestimentaţie şi este cunoscută ca lansator de trenduri. Pe scenă sau în timpul liber, în stil vintage sau actual, poartă Versace. În cel mai recent videoclip lansat, „Edge of Glory", cântăreaţa îmbracă outfit-uri din ultima colecţie lansată de casa de modă italiană, Giani Versace.

La capitolul bărbaţi, cântăreţul Justin Timberlake este una dintre premierele listei din acest an. Timberlake a parcurs un drum lung ca să ajungă aici. L-am cunoscut în perioada N'Sync în haine sport, treninguri largi şi ghete de baschet, a trecut apoi la pălării, jeans şi cravată, iar recent a învăţat cum să poarte cu stil un costum elegant. Premiul pentru acest pas este locul pe care îl ocupă printre cel mai bine-îmbrăcaţi oameni din lume.

Colin Firth, impecabil în costum

Un cunoscător în ceea ce priveşte eleganţa este considerat şi actorul Colin Firth („Discursul regelui"), care arată impecabil în costumele Tom Ford, pe care le poartă de câte ori are ocazia. O altă poziţie printre cel mai bine îmbrăcaţi oameni din lume este ocupată de  Jenson Button, pilotul echipei de Formula1 McLaren. Este unul dintre cei mai apreciaţi bărbaţi din Marea Britanie când vine vorba de stil, indiferent dacă apare casual sau elegant. Are o colecţie impresionantă de ceasuri, iar piesa lui preferată este un Tag Heuer Calibre Carrera din 1887, care costă 3.000 de euro.

Şefa fmi, împătimită a eşarfelor

Pe aceeași listă cu vedetele și modelele de top se află și Christine Lagarde, șefa FMI. Din garderoba ei nu lipsesc eșarfele sau genţile scumpe create de Birkin sau Hermes.

Premieră pentru Michelle și Barack Obama

image

O altă categorie a listei „Vanity Fair" este cea dedicată cuplurilor. Michelle și Barack Obama sunt vedetele acestei secţiuni și este prima dată când apar împreună în rândul celor mai bine îmbrăcaţi oameni. Michelle poartă rochii Tom Ford, Alexander McQueen și Marc Jacobs și a mai primit de trei ori distincţia  revistei americane. Pentru Barack Obama este doar a doua apariţie pe listă. Președintele american și-a început campania purtând un costum Ermenegildo Zegna, iar când l-a vizitat pe Nicolas Sarkozy s-a îmbrăcat de la Prada.

image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite