Ce vedetă a ales Regele Charles să cânte la încoronarea sa. Festivitățile încep pe 6 mai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conform presei britanice, Sir Paul McCartney, în vârstă de 80 de ani, va fi vedeta concertului pentru încoronarea Regelui Charles al III-lea.

Regele Charles III FOTO: Getty Images
Regele Charles III FOTO: Getty Images

Pe 6 mai vor debuta festivitățile pentru încoronarea Regelui Charles al III-lea, cu evenimentul religios de la Westminster Abbey.

A doua zi are loc un eveniment muzical, iar potrivit presei din Marea Britanie Sir Paul McCartney, în vârstă de 80 de ani, va fi vedeta principală a concertului oficial în onoarea noului rege, Charles al III-lea, în vârstă de 74 de ani, care a urcat la tron pe 8 septembrie, ultimul după moartea mamei sale.

Paul McCartney
Paul McCartney

Atât regele, cât şi regina consoartă Camilla, care va fi încoronată odată cu el, consideră alegerea „ideală”, scrie The Sun.

Este cunoscută familiaritatea lui Sir Paul Mc Cartney, precum şi a fiicei sale, Stella, un stilist renumit, cu casa Windsor şi cu viitorul rege Charles, în special.

Programul complet al serbărilor este încă necunoscut și sunt întrebări legate de prezenţa sau nu a fiului cel mic al monarhului, prinţul Harry și a soției sale Meghan, după apariţia autobiografiei „Spare”.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite