Ce sume fabuloase au primit Mariah Carey şi Elton John pentru a cânta la nunta nepoatei unui miliardar rus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mariah Carey şi Elton John au fost plătiţi cu un onorariu total fabulos pentru a cânta la petrecerea de nuntă a nepoatei în vârstă de 19 ani a unui miliardar rus, care a avut loc sâmbătă, la Londra, informează „Daily Mail“, citat de News.ro.

Invitaţi de seamă şi bani pe măsură 

Cele două supervedete ale muzicii pop au fost capetele de afiş ale unei petreceri de nuntă extravagante, după ce Irene Kogan, nepoata omului de afaceri rus Valeri Kogan, s-a căsătorit cu Daniel Kevey.

Potrivit presei britanice, Mariah Carey a primit 2,5 milioane de lire sterline pentru a veni din Statele Unite la Londra şi să cânte piesa „We Belong Together“ în onoarea mirilor.

Petrecerea de nuntă a avut loc la celebrul Landmark Hotel din Londra, unde apartamentul prezidenţial costă 1.450 de lire sterline pe noapte.

Elton John, care a primit un onorariu de 1 milion de lire sterline, a susţinut un recital de 12 piese şi i-a dedicat miresei cântecul „Tiny Dancer“. 

image

Elton John a primit şi el o sumă bună de bani FOTO „Daily Mail“

Actorul Antonio Banderas a susţinut un discurs în cadrul aceluiaşi eveniment. 

image

Antonio Banderas a fost şi el prezent FOTO „Daily Mail“ 

Petrecerea s-a încheiat cu un DJ set al muzicianului şi producătorului muzical Mark Ronson.

Unii dintre invitaţi au publicat pe reţelele de socializare fotografii cu tortul de nuntă, care a fost uriaş, având o înălţime de cel puţin trei metri, dar şi cu spectaculosul meniu servit oaspeţilor, ce a inclus preparate fine, precum biban de mare, caviar, filet de vită şi ananas macerat. 

image

Tortul mirilor a avut trei metri FOTO „Daily Mail“ 

image

Invitaţii au avut un meniu luxos FOTO „Daily Mail“ 

Cine sunt ruşii care au organizat luxosul eveniment 

Pe lista invitaţilor s-au aflat numeroase vedete din înalta societate rusă, vedete din muzică, modă şi actorie.

Bunicul miresei, Valeri Kogan, în vârstă de 65 de ani, este unul dintre cei mai bogaţi oameni din Rusia, cu o avere netă estimată la 2 miliarde de dolari.

El deţine Aeroportul Domodedovo din Moscova - cel mai mare din Europa de Est - în colaborare cu partenerul lui de afaceri Dmitri Kamenşcik.

În 2013, a investit 83 de milioane de lire sterline în contruirea celui mai luxos conac din Rusia, conceput pentru a se asemăna cu Casa Albă din Washington.

În 2011, Valeri Kogan a doborât un record pe piaţa imobiliară din Israel, după ce a cumpărat un apartament cu o suprafaţă de 1.000 de metri pătraţi contra sumei de 31 de milioane de dolari.

El ar deţine, potrivit presei britanice, şi un conac de 18 milioane de dolari în Connecticut. 

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite