Ce spunea George Buhnici în urmă cu o lună când Zoso l-a făcut „dolofan“: „Nu m-am luat niciodată de corpul cuiva“

0
0
George Buhnici a iscat un adevărat scandal cu câteva declaraţii neinspirate FOTO Facebook
George Buhnici a iscat un adevărat scandal cu câteva declaraţii neinspirate FOTO Facebook

George Buhnici, vloggerul care creat un val de revoltă în mediul online prin afirmaţii jignitoare la adresa femeilor cu vergeturi care apar pe plajă, se afla în urmă cu o lună într-o ipostază mai puţin confortabilă. El a fost făcut "dolofan" de Vali Petcu, pe care internauţii în cunosc sub pseudonimul Zoso.

Buhnici a fost deranjat de acest apelativ, motiv pentru care i-a transmis lui Zoso, într-un videoclip de pe Youtube, că ar trebui să aibă un comportament matur, demn de un bărbat care are 40 de ani, în momentul în care l-a catalogat pe Buhnici ca fiind dolofan, scrie  hotnews.ro

„Nu m-am luat niciodată de corpul cuiva, de felul cum arată, şi nu voi răspunde la body shaming decât cu această promisiune: voi face tot ce este moral şi legal pentru a te face să înţelegi că nu ai nicio autoritate şi niciun drept să faci aşa ceva încă o dată. Eşti un bărbat de peste 40 de ani, nu un copil care îi face dolofani pe alţii“, îi transmitea Buhnici lui Zoso. 

În doar o lună, comportamentul său s-a schimbat radical, ajungând să le trimită pe fete la sală, pentru că pe plajă nu vrea să vadă vergeturi.

Pe 19 iunie i-a transmis cunoscutului blogger Zoso că nu ar trebui să îşi bată joc de înfăţişarea unei persoane, acuzându-l de body shaming, adică umilirea unei persoane pentru aspectul său fizic.

Atunci, Buhnici susţinea într-un clip postat pe canalul său de YouTube că Zoso l-a făcut dolofan, părând afectat de acest lucru.

Cum a început scandalul

Cunoscutul realizator de vloguri despre tehnologie George Buhnici, în vârstă de 41 de ani, a stârnit un nou val de reacţii pe reţelele sociale cu cele mai recente declaraţii. Într-un interviu pentru „XNS”, emisiune difuzată de Antena 1, Buhnici a făcut declaraţii halucinante de la festivalul Neversea.

Părerile sale tranşante despre aspectul fizic al tinerelor care nu au grijă de corpul lor şi care se afişează în costum de baie „cu celulită şi vergeturi” au stârnit un val de reacţii în mediul online. Susţinător al sportului, George Buhnici a afirmat că „mi se pare că ar trebui să le spunem oamenilor din jurul nostru când arată bine că arată bine şi am văzut fete care arată foarte bine aici”.

„Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. 

Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”, a precizat Buhnici. 

Mai mult decât atât, jurnalistul a continuat să uimească publicul, afirmând că "şanşa vieţii mele e o soţie care arată ca o minoră". 

Pe aceeaşi temă:

Lorena Buhnici sare în apărarea soţului în scandalul celulitei: „Informaţia clară a fost scoasă din context“

Marian Godină dă replica în scandalul provocat de George Buhnici: „Să vă fie ruşine, măgarilor care sunteţi!“

George Buhnici, reacţie după declaraţiile controversate: Pedofilia este o crimă. Obezitatea, o problemă de sănătate. Nu mă voi opri să spun ce gândesc

George Buhnici, declaraţii halucinante: „Mai daţi pe la sală, fetelor! Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră”

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite