Cântăreaţa Katie Melua a trăit cu un păianjen în ureche timp de o săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Katie Melua a păstrat epubreta cu micul păianjen FOTO Getty Images
Katie Melua a păstrat epubreta cu micul păianjen FOTO Getty Images

Katie Melua (30 de ani), cântăreaţă originară din Georgia, a descoperit că un păianjen trăia în urecha sa, după ce a efectuat un control, aceasta plângându-se că aude un sunet intermitent de mai bine de o săptămână.

După ce a acuzat o durere intermitentă mai bine de o săptămână, cântăreaţa Katie Melua a descoperit, spre oroarea ei, că nu era vorba de acufenă (senzaţie auditivă patologică, care se manifestă prin zgomote, vâjâituri în urechi, fără un stimul extern – n.red.), ci de un păianjen care îi provoca starea neplăcută, scrie „The Independent“. 

Artista, care în trecut a lansat o piesă intitulată „Spider’s Web“, crede că păianjenul şi-a făcut loc în urechea sa după ce s-a ascuns într-o pereche de căşti. „Practic, am folosit o pereche de căşti vechi pentru a bloca sunetul în timpul unui zbor cu avionul, iar un păianjen micuţ trebuie să fi fost în ele ca mai apoi să se strecoare în urechea mea şi să rămână acolo timp de o săptămână. Deşi prin intermediul camerei doctorului părea a fi un lucru terifiant, odată ce l-am scos afară părea destul de mic, iar acum este într-o eprubetă, în viaţă. Nu a fost mare bătaie de cap, în afara zgomotului ocazional“, a declarat Melua care a postat pe Instagram o poză cu „intrusul“. 

„Doctorul specialist a mărturisit că niciodată în cariera sa nu a scos un gândac viu“, a completat purtătorul de cuvânt al cântăreaţei. Katie Melua a păstrat eprubeta cu micuţul animal, eliberându-l în grădina casei ei. Artista este în afara oricărui pericol, aceasta temându-se la început că ar fi putut să îşi piardă auzul. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite