Când Prinţul Charles va deveni rege, Kate Middleton nu va mai fi ducesă de Cambridge. Ce titlu regal va primi superba soţie a Prinţului William

0
0
Kate Middleton, ducesa de Cambridge. Foto: Profimedia
Kate Middleton, ducesa de Cambridge. Foto: Profimedia

În 2011, Kate Middleton se căsătorea la Westminster Abbey cu iubitul său din facultate, Prinţul William, şi devenea ducesa de Cambridge, un titlu pe care l-a onorat şi care i se potriveşte de minune.

Însă cum toate lucrurile se schimbă, odată cu instalarea pe tronul Marii Britanii a unui nou suveran, se schimbă atât succesiunea la tron, cât şi titlurile regale.

Prinţul Charles, actualul Prinţ de Wales, va deveni regele Regatului Unit, iar titlul său îi va reveni primului născut, adică Prinţului William. La ora actuală, nu avem o prinţesă de Wales, întrucât acest titlu i-a aparţinut regretatei Lady Di, mama lui William. Soţia lui Charles, Camilla Parker, a refuzat să preia titlul, din respect pentru Prinţesa Inimilor.

Însă acum, se prefigurează la orizont o nouă Prinţesă de Wales, care cu siguranţă va face cinste acestui titlu regal faimos. Şi da, noua titulatură va fi o veste dulce amară pentru Prinţul William, pentru care nu a existat până acum decât o singură Prinţesă de Wales.

Citeşte mai departe aici...

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite