Busu a oferit noi detalii despre starea de sănătate: „Au fost 10-12 intervenţii. Sunt în refacere“. El a explicat de ce nu prezintă buletinul meteo şi dimineaţa

0
0
Florin Busuioc FOTO Pro TV
Florin Busuioc FOTO Pro TV

Florin Busuioc (56 de ani) a făcut noi mărturisiri legate de intervenţiile pe care le-a suferit din cauza infarctului, în urma căruia i-au fost montate două stenturi la inimă. Vedeta Pro TV a povestit şi cum se simte viaţa după cumpăna trecută cu bine, dar şi de ce nu apare în emisiunile de dimineaţă.

Florin Busuioc a vorbit sincer despre sănătate şi despre infarctul suferit în noiembrie 2018, dar şi despre cum i s-a schimbat viaţa. „Nu sunt perfect, sunt în refacere spre perfecţiune“, a declarat Busu în emisiunea „Ce se întâmplă, doctore?“.

Actorul, care a revenit pe post la două luni după infarct, a mărturisit că încă îl dor coastele şi nu respiră atât de bine, dar ştie că puţini oameni primesc o a doua şansă la viaţă. 

Vedeta Pro TV spune că din cauza numărului mare de intervenţii suferite nu poate să facă efort de vorbire la începutul zilei, acesta fiind şi motivul pentru care momentan nu mai prezintă rubrica meteo din cadrul ştirilor de dimineaţă. Însă, el mărturiseşte că nu mai ia medicamente de durere.

„Aştept să îmi mai treacă puţin coastele, coastele mă împiedică să respir normal şi repiraţia e mai complicată, mai de câine aşa, şi nu mă lasa să fac efort de vorbire foarte mare dimineaţa. Eu având vreo 10-12 intervenţii, am zis mai stau un pic să mi se mai refacă coastele. Nu mai iau niciun medicament de durere“, precizează Busu.

În procesul de refacere, Busu mărturiseşte că încearcă să nu se mai agite, acesta fiind, de asemenea, un alt motiv pentru care deocamdată nu prezintă ştirile meteo dimineaţa: „Nu mă mai agit atât de tare, e unul dintre lucrurile pe care încerc să le fac acum după întâmplarea nefericită, nu mă mai agit. De asta nu fac încă ştirile de dimineata, o să revin şi dimineaţa. Mă apuc şi de teatru“.

„Coastele mi le-a rupt colegul meu Bogdan Talaşman care mi-a făcut resuscitare şi care m-a salvat astfel, pentru că dacă nu mă resuscita, nu ajungea oxigen la creier şi eram o legumă“, povesteşte prezentatorul rubricii Meteo de la Ştirile Pro TV.

„N-am mers pe jos foarte tare înainte şi probabil şi asta a contribuit la infarct. Acum, mersul pe jos e chiar magic. Am un capital de simpatie foarte mare, nu ştiu de ce, eu sunt cam nesimţit şi neplăcut de felul meu. Eu nu sunt atât de drăgălaş. Aşa pare la televizor“, mai mărturiseşte Busu.

   

Florin Busuioc a suferit un infarct pe 6 noiembrie 2018, la finalul unui spectacol de teatru jucat pe scena Filarmonicii Oltenia din Craiova. Ulterior, a fost transportat la Spitalul de Urgenţă din Craiova, unde dr. Paul Traşcă i-a montat un stent. La operaţie au participat şi medicul rezident Eugen Ţiereanu şi Emilia Goanţă, medicul care se ocupă de partea de dispozitive implantabile. A doua zi, actorul a fost transportat cu un elicopter la Institutul de Boli Cardiovasculare „Prof. C.C. Iliescu“.

Mai multe - Vedete

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite