Broscoiul Kermit: „Viaţa mea înseamnă haos, nebunie şi porci romantici“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Celebrele păpuşi Muppets revin cu noi aventuri în lungmetrajul „The Muppets“, care va avea mâine premiera în cinematografele din România.

Broscoiul Kermit, cel mai de seamă reprezentant al păpuşilor Muppets, care au încântat generaţii întregi de copii din toată lumea, e din nou în atenţia publicului. Kermit vorbeşte despre noul film, „Păpuşile Muppets", despre cariera sa de 57 de ani în showbiz şi despre relaţia cu nu mai puţin celebra Miss Piggy, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru „Adevărul", prin intermediul distribuitorului Forum Film România.

Reporter: De ce ar trebui să mergem să vedem filmul?

Broscoiul Kermit: Pentru că e amuzant, optimist şi are o mulţime de personaje: broaşte, porci, urşi... chiar şi oameni. Pentru admiratorii tineri, e o şansă să-i vadă pe Muppets în acţiune pe marele ecran, pentru fanii mai în vârstă e un prilej să se reîntâlnească cu prieteni vechi şi să se distreze împreună din nou.

Despre ce e vorba în film?

E povestea unui fan Muppets, pe nume Walter, care vine la Hollywood să ne cunoască. Până la urmă, ajunge să strângă toate păpuşile laolaltă, să organizeze un show şi să salveze studiourile Muppets.

Care e cea mai amuzantă scenă din lungmetrajul „Păpuşile Muppets"?

Îmi place partea în care lucrurile o iau razna şi nimeni nu ştie ce să facă. E un haos general. Hmm, dacă stau bine să mă gândesc, cam aşa e tot filmul. Nu pot să aleg o singură scenă... Îmi place foarte mult finalul: toată lumea cântă, dansează, râde. Filmul are un final fericit.



Cum eşti în viaţa reală, faţă de personajul din film?

Ei bine, pe marele ecran am aproape 5 metri. În viaţa reală am cam 45 de centimetri. Aş spune că diferenţa constă în înălţime şi o lumină mai bună. Serios acum, viaţa mea de zi cu zi e aceeaşi cu cea din film: haos, nebunie şi porci romantici. Ca orice star de la Hollywood!

Când ai decis să joci în acest film?

Am înţeles că s-au gândit şi la alţi actori: George Clooney, Tom Hanks. Dar când vine vorba de jucat un amfibian verde şi scund, eu sunt tipul la care trebuie să apeleze Hollywoodul.

Cum a fost să lucrezi din nou cu Miss Piggy?

Trebuie să recunosc: e întotdeauna o plăcere să lucrez cu Miss Piggy. Trebuie să spun asta, pentru că m-a obligat. De obicei, eu şi Miss Piggy suntem împreună de la începutul filmului. Dar în această peliculă, ea e la Paris şi a trebuit să mergem acolo s-o aducem înapoi. A fost o provocare pentru mine. Franţa este un loc dur pentru broaşte... mai ales pentru cele cu picioare.

Mai sunteţi împreună?

Eu şi Miss Piggy avem o relaţie profesională. Eu cred că suntem profesionişti, ea crede că avem o relaţie. De fapt, suntem foarte buni prieteni. Eu şi Miss Piggy ne înţelegem foarte bine şi ne placem foarte mult, dar nu suntem implicaţi sentimental, în ciuda tuturor eforturilor ei. 

"Eu şi Miss Piggy avem o relaţie profesională. Eu cred că suntem profesionişti, ea crede că avem o relaţie."
Broscoiul Kermit

O poveste de jumătate de secol

Păpuşile Muppets, care au cucerit publicul din întreaga lume, au fost create în perioada 1954-1955 de către celebrul păpuşar american Jim Henson. Kermit, Miss Piggy, Gonzo, Fozzie sau Statler şi Waldorf, cei doi bătrâni urâcioşi care comentau de la balcon, sunt doar câteva personaje îndrăgite de milioane de oameni. Serialul „The Muppet Show", care a rulat o vreme şi în România, în perioada comunistă, s-a bucurat de un succes imens la noi în ţară. În show au apărut ca invitaţi speciali, de-a lungul timpului, staruri ca Elton John, Diana Ross, Roger Moore şi Liam Neeson. Broscoiul Kermit este cea mai cunoscută păpuşă, iar vocea sa i-a aparţinut, din 1955 până în 1990, chiar creatorului său, Jim Henson (1936 - 1990). Kermit are 57 de ani şi este unul dintre cele mai cunoscute personaje de la Hollywood. În 2002, el a primit propria stea pe celebrul bulevard Hollywood Walk of Fame.

image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite