Britney Spears va juca într-un serial TV

0
0
Brtiney Spears a mai apărut în serialele „How I Met Your Mother“ şi „Will & Grace“ FOTO Getty Images
Brtiney Spears a mai apărut în serialele „How I Met Your Mother“ şi „Will & Grace“ FOTO Getty Images

Cântăreaţa americană Britney Spears a confirmat informaţiile apărute recent în presa din Statele Unite ale Americii, potrivit cărora va avea o apariţie specială în serialul „Jane the Virgin“ difuzat de postul de televiziune CW, scrie revista „People“.

„Ne vedem la Marbella Hotel în curând! Voi fi invitat special într-unul dintre serialele mele preferate, «Jane the Virgin». Un vis devenit realitate“, a scris Britney Spears într-un mesaj publicat pe Twitter, ce era adresat actriţelor Gina Rodriguez şi Jaime Camil.

Gina Rodriguez, o actriţă în vârstă de 31 de ani recompensată cu un Glob de Aur pentru rolul din acest serial, a publicat la rândul ei un mesaj pe Twitter, prin care a salutat prezenţa în show-ul TV a celebrei cântăreţe pop: „Am căzut de pe scaun, la propriu, când am auzit vestea. Britney Spears, abia aştept să lucrăm împreună! Mi s-a făcut pielea de găină şi am emoţii. E de necrezut!“.

Britney Spears, în vârstă de 33 de ani, nu se află însă la prima experienţă de actriţă. Vedeta americană a apărut deja în serialul „How I Met Your Mother“ în 2008 şi în serialul „Will & Grace“ în 2006.

„Jane The Virgin“, difuzat de CW, are o distribuţie majoritar hispanică şi prezintă povestea unei tinere profesoare, virgină şi cu profunde convingeri religioase, inseminată artificial printr-o eroare. Serialul, o adaptare în limba engleză a telenovelei venezuelene „Juana la Virgen“, o are ca protagonistă pe actriţa Gina Rodriguez.

Britney Spears, una dintre cele mai apreciate cântăreţe pop ale anilor '90, a susţinut în ultimele luni o serie de concerte la Las Vegas, care au fost bine primite de public şi criticii de specialitate. Recent, artista americană a anunţat că a decis să prelungească această serie de show-uri din Las Vegas - denumită „Britney: Piece Of Me“ - până în anul 2017.

Britney Spears se află sub curatela tatălui ei, Jamie Spears, din februarie 2008, el preluând, totodată, rolul de administrator al averii acesteia, iar comportamentul ei este monitorizat de un judecător, după ce cântăreaţa a avut o serie de episoade depresive. Tot în 2008, Britney Spears a pierdut custodia asupra celor doi copii ai ei, Sean Preston şi Jayden James. Însă, de atunci, Britney Spears a reuşit să îşi reabiliteze imaginea şi să îşi relanseze cariera muzicală, începând cu lansarea albumului „Circus“, în decembrie 2008. Spears a obţinut şi o apariţie specială în serialul de comedie „Glee“, după un turneu mondial de succes în 2009. În martie 2011, cântăreaţa şi-a lansat cel de-al şaptelea album de studio, „Femme Fatale“, din care single-ul „Hold It Against Me“ a ocupat prima poziţie în topul Billboard Hot 100.

Cel mai recent album al cântăreţei, intitulat „Britney Jean“, al optulea de până acum, a fost lansat pe 3 decembrie 2013 şi conţine piese realizate în colaborare cu Will.i.am, producătorul albumului, rapperul T.I. şi sora mai mică a lui Britney, Jamie Lynn Spears.

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite