Blake Lively, cea mai sexy şi stylish gravidă de la Hollywood, în 13 ţinute de divă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Este, cu siguranţă, cea mai stylish gravidă de la Hollywood. După ce a uimit cu prezenţele sale pe covorul roşu de la Cannes, în luna mai, iat-o etalându-şi burtica în ţinute pline de eleganţă.

Dacă anul trecut a bătut propriul record, afişând zece ţinute într-o singură zi, acum o putem urmări într-o nouă experienţă sartorială la cele mai recente evenimente, schimbând chiar şi trei ţinute într-o zi. Iată 13 astfel de ţinute!

21 iunie (ţinuta 1)

Deşi în mod normal ar fi fost taxată pentru combinaţia couture/comfy dintre rochia cu paiete şi pene, cu stilletos argintii şi hanoracul din bumbac, stiliştii au iertat-o, deoarece a fost o opţiune de avarie pentru o după-amiază răcoroasă.

12 iulie (ţinuta 2)

Un look de zi perfect, alcătuit dintr-o rochie corai de la Jonathan Simkhai, sandalele cu barete şi geanta cu desene aplicate.

22 iunie (ţinuta 3)

Cu o croială inspirată din stilul anilor ’60, această rochie mini în nuanţa navy blue o face să aibă o nouă apariţie de sexy mamma! Sandalele cu ţinte şi clutch-ul auriu sunt extrem de şic în acest ansamblu de zi.

Vezi cele 13 ţinute purtate de Blake Lively pe www.okmagazine.ro

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite