Beyoncé, omagiu emoţionant adus lui Kobe Bryant în faţa a zeci de mii de persoane: „Sunt aici pentru că îl iubesc, iar asta a fost piesa lui preferată“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Beyonce Captură Youtube
Beyonce Captură Youtube

Beyonce s-a numărat printre vedetele care i-au adus un ultim omagiu fostului star al baschetului american Kobe Bryant şi fiicei acestuia, Gianna, care şi-au pierdut viaţa într-un accident de elicopter produs pe 26 ianuarie. La ceremonie au participat 20.000 de persoane.

Aproximativ 20.000 de persoane s-au adunat pe 24 februarie la arena Staples Center din Los Angeles pentru a-i aduce un ultim omagiu fostului star al baschetului american Kobe Bryant şi fiicei acestuia, Gianna, care şi-au pierdut viaţa într-un accident de elicopter produs pe 26 ianuarie.

La eveniment au fost prezente numeroase vedete ale baschetului nord-american, între care Tim Duncan, Kareem Abdul-Jabbar, Magic Johnson, Shaquille O'Neal, Diana Taurasi, Lisa Leslie, Phil Jackson, LeBron James, Stephen Curry şi Bill Russell.

De asemenea, numeroşi artişti şi vedete de la Hollywood s-au aflat în sală pentru a-i aduce un ultim omagiu sportivului. Printre ei s-au numărat Alicia Keys, care a interpretat la pian sonata „Clar de lună“ a lui Beethoven, Christina Aguillera, care a cântat „Ave Maria“ de Schubert, şi Beyonce, care a invitat publicul să cânte alături de ea melodia „XO“.

De altfel, ea a fost cea care a oferit şi unul dintre cele mai emoţionante interpretări ale serii. „Sunt aici pentru că îl iubesc pe Kobe, iar aceasta era una dintre melodiile sale favorite“, a spus Beyonce, potrivit Hollywood Reporter.

Ulterior, artista a interpretat balada „Halo“, pe care a lansat-o în 2008.

Vanessa Bryant, văduva lui Kobe, a vorbit cu această ocazie despre relaţia frumoasă pe care a avut-o cu soţul său. „Am trăit cu adevărat o poveste de dragoste incredibilă. Ne-am iubit cu întreaga noastră fiinţă. Două persoane perfect imperfecte, care am format o familie şi ne-am crescut fiicele noastre dulci şi incredibile. Kobe era MVP-ul taţilor“, a spus între altele soţia baschetbalistului.

Vorbind despre fiica ei, Vanessa a adăugat: „Gianna a fost competitivă ca tatăl ei, dar zâmbetul ei era ca o rază de soare. Ei gravitau unul în jurul celuilalt“.

Kobe Bryant (41 ani) şi fiica sa Gianna (13 ani) şi-au pierdut viaţa pe 26 ianuarie, alături de alte şapte persoane, după ce elicopterul în care se aflau s-a prăbuşit pe o colină din apropierea oraşului Los Angeles, din motive care nu a fost deocamdată stabilite.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite