Avril Lavigne s-a căsătorit în Franţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa de muzică pop-rock în vârstă de 28 de ani şi Chad Kroeger (38 de ani), chitaristul formaţiei canadiene Nickelback, s-au căsătorit la castelul medieval Napoule, situat în apropiere de Cannes.

Ceremonia a avut loc pe 1 iulie, de ziua Canadei, ţara natală a artistei care a interpretat piesele „Complicated“ şi „Girlfriend“. Potrivit revistei „People“, Avril Lavigne a spus că „s-a bucurat de fiecare secundă a evenimentului fabulos“ la care a invitat puţin peste 100 de persoane. Cei doi pregătesc o lună de miere ca în poveşti, aşa cum a recunoscut tânăra.

Cei doi au început relaţia când Kroeger a ajutat-o pe Lavigne să înregistreze cel mai recent album, „Here's To Never Growing Up“. Chitaristul a cerut-o în căsătorie în luna august a anului trecut şi i-a oferit un inel de diamante de 14 carate. 

Acesta este al doilea mariaj pentru cântăreaţa care a divorţat de Deryck Whibley, liderul trupei Sum 41, în 2010, după o căsnicie de trei ani.

avril lavigne foto reuters

Energică şi cu un look rebel, la începutul lui 2000, Avril Lavigne s-a remarcat cu albumul „Complicated“ şi hiturile „Sk8er Boi“ şi „I'm With You“, ce au propulsat-o pe primele locuri în topurile internaţionale. Artista a mai apărut în filmele „The Flock“ şi „ Over the Hedge“, iar în 2008 şi-a lansat linia vestimentară Abbey Dawn, cu o colecţie şcolărească. Un mai târziu, a apărut şi la Săptămâna Modei de la New York.      

   

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite