Ashton Kutcher a vrut să meargă în spaţiu cu Richard Branson, însă Mila Kunis nu l-a lăsat. Care au fost motivele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ashton Kutcher şi Mila Kunis. FOTO: Getty Images
Ashton Kutcher şi Mila Kunis. FOTO: Getty Images

Mila Kunis nu l-a lăsat pe Ashton Kutcher, soţul său, să meargă în spaţiu cu zborul Virgin Galactic, alături de miliardarul Richard Branson, deoarece nu era „o decizie înţeleaptă pentru familie”, aşa că actorul a fost nevoit să-şi vândă biletul, relatează CNN.

Într-un interviu acordat Cheddar News, actorul Ashton Kutcher a dezvăluit că ar fi trebuit să meargă în spaţiu, într-o călătorie operată de compania miliardarului Richard Branson, însă partenera sa l-a făcut să se gândească de două ori înainte să plece. 

„Când m-am căsătorit şi am avut copii, soţia mea practic mi-a spus că nu este o decizie înţeleaptă pentru familie să merg în spaţiu, când avem copii mici, aşa că am vândut biletul meu înapoi către Virgin Galactic”, a spus Kutcher.

În această săptămână, miliardarul Branson, fondatorul Virgin Galactic, împreună cu membrii echipajului, Sirisha Bandla, Beth Moses şi Colin Bennett, precum şi piloţii Dave Mackay şi Michael Masucci, au zburat până la intrarea în cosmos. Virgin Galactic plănuieşte să efectueze încă un zbor de test înainte de începerea curselor cu clienţi plătitori. Până acum, mai mult de 600 de persoane şi-au rezervat bilete cu preţuri între 200.000 şi 250.000 de dolari.

Deşi s-a răzgândit în privinţa zborului în spaţiu din cauza îngrijorărilor soţiei sale, Kutcher a insistat că visul său de a vedea galaxia este încă foarte viu. „La un moment dat, voi merge în spaţiu”, a afirmat acesta. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite