Arnold Schwarzenegger nu este de acord cu relaţia dintre Miley Cyrus şi fiul său, Patrick

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Patrick Schwarzenegger şi Miley Cyrus formează unul dintre cele mai urmărite cupluri de la Hollywood FOTO Gulliver/ Getty Images
Patrick Schwarzenegger şi Miley Cyrus formează unul dintre cele mai urmărite cupluri de la Hollywood FOTO Gulliver/ Getty Images

Arnold Schwarzenegger şi Maria Shiver nu sunt de acord cu relaţia fiului lor, Patrick, cu actriţa şi cântăreaţa americană Miley Cyrus. Cei doi consideră că tânăra are o influenţă proastă asupra fiului lor, potrivit contactmusic.com.

Patrick Schwarzenegger este foarte încântat de relaţia cu fosta vedetă Disney, dar părinţii săi, Arnold Schwarzenegger şi Maria Schiver, nu îi împărtăşesc entuziasmul şi sunt îngrijoraţi, pentru că o văd pe tânăra Cyrus ca pe o influenţă proastă pentru acesta. 

O sursă a declarat: „Miley este foarte îndrăgostită de Patrick, dar familia lui nu este la fel de impresionată de noua idilă. Ei nu sunt de acord cu ieşirile sălbatice ale lui Miley.“

„Maria Shiver l-a avertizat pe Patrick că Miley ar putea avea o influenţă negativă asupra lui şi nu vrea să audă că acesta a luat-o razna din cauza ei“.

„Nici Arnold nu este de acord cu relaţia lor. Nu îi place tipul de faimă pe care Miley o atrage în jurul ei şi nu e convins că relaţia e cea mai potrivită pentru Patrick“.

Prietenii cântăreţei sunt, de asemenea, îngrijoraţi din cauza relaţiei celor doi, deoarece aceştia consideră că Patrick o foloseşte pe artistă, care a fost anterior logodită cu actorul Liam Hemsworth, pentru a-şi spori faima prin intermediul ei.

Sursa a declarat pentru publicaţia „Closer: „Patrick a fost implicat în circuitul petrecerilor de la Hollowood de mulţi ani. El o urmăreşte pe Miley de ceva vreme şi, chiar dacă cei doi par atinşi de săgeţile lui Cupidon, prietenii acesteia se tem că acesta s-ar putea folosi de relaţie pentru a deveni mai cunoscut.

„Persoanele din cercul ei de prieteni ştiu cât de rănită a fost aceasta de despărţirea de Liam şi nimeni nu vrea ca ea să treacă printr-o altă decepţie din dragoste“. 

Potrivit MediafaxMiley Cyrus şi Patrick Schwarzenegger au mai avut o relaţie de scurtă durată în anul 2011.

Cântăreaţa şi actriţa americană Miley Cyrus, în vârstă de 21 de ani, a devenit cunoscută datorită serialului pentru adolescenţi "Hannah Montana", în care a interpretat rolul principal. De altfel, Cyrus este unul dintre cel mai de succes artişti care s-au lansat în producţiile Disney. Fiica interpretului de muzică country Billy Ray Cyrus, ea şi-a lansat în 2013 cel de-al patrulea album, "Bangerz", care include hituri precum "We Can't Stop" şi "Wrecking Ball", care au fost promovate prin clipuri provocatoare.

În ultima vreme, Miley Cyrus s-a aflat în atenţia presei internaţionale mai degrabă pentru controversele provocate decât pentru cariera sa. Ea a generat noi controverse în noiembrie 2013, după ce a fumat, în timpul show-ului MTV European Music Awards, transmis în direct la mai multe posturi de televiziune, ceva ce părea să fie o ţigară cu marijuana, după ce a fost premiată la categoria cel mai bun videoclip, pentru piesa "Wrecking Ball". Totodată, dansul ei lasciv şi simularea masturbării alături de Robin Thicke, la gala MTV Video Music Awards, în vara anului 2013, a scandalizat opinia publică internaţională. Miley Cyrus a lansat, de asemenea, o nouă "modă" în showbizul internaţional în 2013 - twerkingul (dans lasciv în poziţie aplecată obţinut prin ondularea exagerată a bazinului, n.r.).

Patrick Arnold Shriver Schwarzenegger, născut pe 18 septembrie 1993, actor şi model, este unul dintre cei patru copii pe care Arnold Schwarzenegger îi are cu fosta sa soţie, Maria Shriver.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite