Angelina Jolie, sfaturi pentru părinţi în vremuri de pandemie: „Copiii nu vor să fii perfect, ci doar onest“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cunoscuta actriţă americană Angelina Jolie (44 de ani), mamă a şase copii, a scris un articol pentru revista Time în care dă sfaturi pentru părinţi pe timp de pandemie.

Angelina Jolie a scris un articol în revista Time în care povesteşte cum este viaţa în izolare alături de şase copii şi încearcă să-i ajute cu sfaturi pe părinţii care se confruntă cu o perioadă dificilă în aceste vremuri de criză.

Angelina Jolie îşi petrece timpul în locuinţa sa din Los Angeles, împreună cu copiii ei. 

Actriţa spune că această perioadă a făcut-o să se apropie mai mult ca niciodată de familia sa, dar acest lucru nu se întâmplă în orice cămin.

Mai mult, de la debutul pandemiei, a crescut numărul cazurilor de violenţă domestică, mai ales asupra copiilor.

Dragi părinţi, mă gândesc la voi. Îmi dau seama cât de dificil este pentru toţi să treceţi prin această perioadă, spune actriţa.

Departe de a poza în mamă model, Jolie spune că în tinereţea sa destul de zbuciumată nu s-a gândit că ar putea fi părinte. Iar lucrul de care s-a temut mai mult a fost acela că a trebuit să se asigure că copiii ei sunt bine“.

Acum, în timpul acestei pandemii, mă gândesc la toate mamele şi la toţi taţii aflaţi cu copiii acasă, care speră să poată să facă totul corect, să răspundă tuturor nevoilor, rămânând calmi şi pozitivi, a scris actriţa adăugând că acesta este un scenariu idilic „imposibil.

Sfatul ei principal pentru părinţi este să încerce, mai presus de toate, să fie sinceri. Jolie a mărturisit că cea mai mare uşurare în relaţia părinte-copil a fost momentul în care şi-a dat seama că cei mici „nu te vor perfect“.

„E un lucru minunat să descoperi că ai tăi copii nu te vor perfect, ei vor doar să fii sincer cu ei. Şi că dai tot ce ai mai bun în relaţia cu ei. Ei vor să te ajute. Deci, în cele din urmă, va conta echipa pe care o construiţi. Şi, într-o anumită măsură, şi ei vă cresc pe voi. Creşteţi împreună.“, a mai spus Jolie. 

Imagine indisponibilă

Angelina Jolie, alături de cinci din cei şase copii: Maddox, Shiloh, Vivienne, Zahara şi Pax FOTO Guliver/Getty Images

Angelina Jolie şi Brad Pitt, care au fost împreună 12 ani şi au reprezentat cel mai glorios cuplu al Hollywood-ului, s-au despărţit în septembrie 2016. Actriţa a cerut divorţul „pentru binele familiei“, solicitând şi custodia celor şase copii, trei adoptaţi - Maddox (19 ani), Pax (17 ani) şi Zahara (15 ani) - şi trei biologici - Shiloh (14 ani) şi gemenii Vivienne şi Knox (12 ani).

Cel mai recent, primul născut al Angelinei Jolie şi Brad Pitt, a apărut în public alături de mama sa, la premiera filmului „Maleficent: Mistress of Evil“.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite