Anamaria Prodan a lăsat un milion de euro în Dubai, în plin divorţ: „Fac avere pentru copiii mei” INTERVIU EXCLUSIV

0
Publicat:
Ultima actualizare:
anamaria prodan

Anamaria Prodan (49 de ani) a făcut senzaţie în Dubai! Aflată în plin procesc de divorţ, impresara FIFA şi-a făcut bagajele şi a plecat pentru câteva zile în Dubai, capitala luxului suprem, ca să facă afaceri cu şeicii şi ca să participe la câteva lansări importante. Direct din Dubai, reporterul Click! vă transmite un interviu la cald, despre subiectul momentului: divorţul de Laurenţiu Reghecampf.

În perioada 30 octombrie – 3 noiembrie 2021, mai multe vedete din România au participat în Dubai la unul dintre cele mai fastuoase evenimente sportive şi mondene din lume, I success – International Awards Superkombat Fighting Championship. Un moment inedit anunţat la spectacolul din acest an a fost asocierea a două teme de larg interes: sportul şi criptomonedele supercoin.

Tocmai de aceea, Anamaria Prodan nu putea lipsi de la această gală, mai ales că a fost invitată să i se acorde  premiul pentru unul din cei mai influenţi oameni din fotbal la nivel mondial, urmând ca în luna februarie să revină în Dubai, pentru a primi o distincţie şi din partea Fundaţiei Michelle Obama, tot în cadrul unei gale de excelenţă. În tot acest timp, vedeta şi-a lăsat avocaţii să se ocupe de divorţul de Laurenţiu Reghecampf. Reporterul Click! a fost prezent la gala din Dubai, unde Anamaria Prodan ne-a acordat un interviu, în exclusivitate, despre culisele scandalului de divorţ în care este implicată şi nu numai.

Citeşte continuarea pe Click.ro

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite