Alexandru Arşinel, prima apariţie într-o emisiune după moartea Stelei Popescu: Avea ceva pe suflet. Începuse să obosească. Să nu o uitaţi, a fost o minune

0
0
Stela Popescu şi Alexandru Arşinel reprezintă ujnul dintre cel mai iubit cuplu de actori din istoria României
Stela Popescu şi Alexandru Arşinel reprezintă ujnul dintre cel mai iubit cuplu de actori din istoria României

Alexandru Arşinel (78 de ani) a vorbit în termeni emoţionanţi despre cea care i-a fost parteneră vreme de aproape 40 de ani, Stela Popescu. Actorul i-a rugat pe români să nu o uite, pentru că a fost „o minune“ cum nu vor mai exista în România.

Mi-e tare urât fără tine. Îmi lipseşti şi ne lipseşti la toţi foarte mult. Nu poţi să faci ceva, să încerci o nebunie, să ne vedem înapoi pe scenă?! Să strigi: «Hai mai repede, Sandule». O mai şicanam câteodată, nu se supăra niciodată. (...)“, au fost primele cuvinte rostite de Alexandru Arşinel vineri seară în studioul postului Antena Stars.

Alexandru Arşinel, despre Stela Popescu: „Un om extrem de puternic, un camarad“

Prezent pentru prima dată în platoul unei emisiuni după moartea actriţei Stela Popescu, actorul a vorbit cu lacrimi în ochi despre relaţia specială pe care au avut-o şi despre omul care a fost Stela Popescu. 

„Am învăţat de la viaţă, am învăţat şi de la ea. Ea a fost un om extrem de puternic. A cărat în spate multe, multe greutăţi. Pornind de la evadarea din Basarabia, atunci când tatăl ei era dus în Siberia, drumul pe care şi l-a croit cu propriile ei forţe, drum şi destin, care pe undeva a apropiat-o de destinul meu, pentru că şi eu sunt pornit dintr-o zonă, tot de la ţară. Şi ne-am croit de unii singuri  drum în viaţă. Un camarad, un om muncitor, un om cu viaţă, un om care te îmbia să ataci multe probleme ca să-ţi fie viaţa uşoară, căpoasă, mincinoasă, nu spunea niciodată că o doare ceva, că a obosit“, a declarat plângând actorul.

Alexandru Arşinel, despre Stela Popescu: „Să o iubiţi pe Stela şi să nu o uitaţi“

Alexandru Arşinel a vorbit şi despre ultima apariţie publică a partenerei sale de scenă şi a dezvăluit că a simţit că are „ceva pe suflet“ şi că începuse să obosească.

A cedat până la urmă. Probabil că la acea gală a fost ultimul ei drum. Mai mult ca sigur când a ajuns acasă a murit. Ea a început să moară de pe scenă, de acolo. Va fi greu fără Stela, şi pentru mine, şi pentru teatru, şi pentru români, pentru noi toţi. Vor fi triste televiziunile, nu se va mai declanşa prea des acel zâmbet fără urmă de murdărie. O fată deosebită. Îmi pare rău, Stela. Mai ales că nu ne-a anunţat. Săraca, ce agitată era. Parcă se certa pe ea şi pe noi toţi pentru că trebuia să moară. Ea în clipa aia începea să moară. Am asistat la moartea ei. Am văzut cum se prăpădeşte. Nu ne-am dat seama, dar aşa a fost. Avea ceva pe suflet, nu ştiu ce sau poate bănuiesc. Venea, se aşeza pe scaun în culise, înainte de număr, şi se uita la scenă. Începuse să obosească, iar picioarele o deranjau foarte mult. Să nu o uitaţi pe Stela. Stela a fost o minune a acestor pământuri, a naţiei noastre şi ea trebuie să vă rămână în minte şi în suflet ca un reper de viaţă şi de dăruire sufletească făţă de semenii ei, faţă de poporul ei, să o iubiţi pe Stela şi să nu o uitaţi“, a mai spus Arşinel.

image

Stela Popescu şi Alexandru Arşinel reprezintă unul dintre cele mai iubite cupluri de actori din istoria României.

Stela Popescu, care avea 81 de ani, a murit pe 23 noiembrie din cauza unui accident vascular cerebral masiv şi va fi îngropată astăzi la Mănăstirea Cernica, lângă soţul ei, textierul Mihai Maximilian, care a murit în decembrie 1998 din cauza cancerului. 

Te-ar putea interesa şi:

Putea fi salvată Stela Popescu?

 Dan Puican, primul soţ al Stelei Popescu: Când ne-am despărţit mi-am jurat că nu mă voi mai căsători cu altă actriţă, pentru că nu va mai exista alta la fel de bună

Tăcerea Stelei Popescu. Vulnerabilitatea unei femei puternice

Mai multe - Vedete

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite