Alecsandru Dunaev, interpretul lui Mihai din serialul „Adela”: „Resimt frica de atâta timp, încât nici nu mai ştiu s-o caracterizez”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alecsandru Dunaev a cucerit cu rolul din Adela (Foto: Antena1)
Alecsandru Dunaev a cucerit cu rolul din Adela (Foto: Antena1)

Îl urmăreşti în serialul "Adela", de la Antena 1, care i-a adus o mare vizibilitate, dar acum ne dezvăluie noi faţete ale personalităţii lui, dincolo de personajul Mihai.

A împlinit 30 de ani în septembrie şi spune că se bucură din plin de notorietatea adusă de serialul Adela, pe care îl vezi la Antena 1. O notorietate care vine la pachet şi cu întrebarea „Merit sau nu merit să fac meseria asta?”. Pentru că Alecsandru Dunaev, dincolo de personajul care l-a consacrat, se dezvăluie ca tipul acela introspectiv care-şi preţuieşte meseria, pentru care recunoaşterea publicului e o responsabilitate în plus şi care iubeşte scândura teatrului, acolo unde îşi arată valenţele actoriceşti dincolo de orice artificiu. Cât despre viaţa personală, lipoveanul născut pe malul Dunării foloseşte aburii centralei proprii când vine vorba despre acest capitol... E o strategie a misterului pe care promite să o folosească şi în cartea pe care o va lansa la un moment dat.

Ce a schimbat serialul "Adela" în viaţa ta? Cum se traduce pentru tine notorietatea adusă de serial - ce te deranjează la ea, ce te încântă?

Se traduce printr-o mai mare deschidere, o mai mare vizibilitate - oportunităţi profesionale mai multe. E o mare bucurie să vezi cum ţi-e în sfârşit recompensat efortul pe care-l depui de ani de zile. Această notorietate o iau şi ca pe un test foarte important: merit sau nu merit să fac meseria asta? Aduc ceva în plus publicului, reuşesc să îl încânt măcar pentru o secundă sau nu? Şi în multitudinea de mesaje primite aş tinde să cred că prima variantă ar fi cea corectă.

Citeşte mai multe aici!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite